Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 3 augustus 2012

Het is definitief

Het gaat nu ineens wel heel snel, want vandaag ontvingen wij opnieuw post van Kind en Toekomst. Het ligt nu vast, dinsdag 21 augustus vliegen wij om 20.55 uur richting Beijing en op zaterdag 8 september 19.10 uur landen we met z'n vieren (en de rest van de passagiers op vlucht CZ 345)op Nederlandse bodem. Op dinsdag 14 augustus hebben wij het afreisgesprek en zullen we de rest van de groep ontmoeten en krijgen we de laatste informatie. Dit betekent dat ik nog maar 2 weken hoef te werken en dan ben ik de rest van het jaar vrij. Wat onwerkelijk allemaal. Vanavond maar gelijk de laatste hand gelegd aan Jibin zijn kamertje en hieronder zien jullie het eindresultaat.
Komende week de statement of approval legaliseren en tevens het visum aanvragen. Dit geven wij uit handen aan www.visumonline.nl Komende week de laatste wijzigingen voor de aankomstkaartjes doorgeven en foto's maken van het hele huis om zo Jibin alvast voor te bereiden op zijn nieuwe stek. Tevens skype nog maar eens uitproberen en nog heel veel andere dingen. Het aftellen is nu definitief begonnen.

7 opmerkingen:

  1. Heerlijk dat jullie weten wanneer jullie naar Jibin vliegen. Aftellen, afstrepen, als een gek de checklist afwerken. Veel succes met de laatste voorbereidingen. Kamertje is erg leuk geworden, zo kleurrijk!

    Groetjes, Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk dat het nu definitief is.
    Dan kun je eindelijk af gaan tellen.
    Nog 3 weekjes en op naar Jibin.
    En is het een gezellig kamertje geworden.
    Daar zal Jibin vast heel fijn in kunnen slapen en spelen.
    Heel veel succes met de allerlaatste dingetjes en veel plezier bij het afreisgesprek.

    Liefs en een dikke knuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij wensen jullie heel veel succes met het ophalen van jullie zoon ik volg jullie blog met plezier en hoop dat we jullie snel met zijn viertjes op de camping zien. heerlijk al die kinderen.groetjes jeroen jacqueline en jeroentje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een spannende tijd breekt er weer aan, we kennen het gevoel..... Het wordt zeker ook weer een groot avontuur. Jibin krijgt een heel mooi kamertje daar kan ie vast aan wennen.
    Groetjes
    Frank, Tanja, Liyuan en Paseka.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat het nu definitief is! Al had het natuurlijk wel erg leuk geweest je verjaardag in China te vieren. Ik hoop dat ik bij jullie aankomst kan zijn. Mijn schoonmoeder is jarig maar ik ga toch echt mijn best doen om naar Schiphol te komen. Ik wil jullie natuurlijk graag zien als vers gezinnetje van vier. Spannend hoor allemaal. We leven hier erg met jullie mee!! Dat de laatste weekjes maar snel voorbij mogen gaan. Ik ga straks thuis als een gek het fotoboekje maken. Het kamertje is trouwens heel erg leuk geworden. Daar zal jullie knul vast heel fijn in slapen straks. Hij komt in een erg warm nest terecht. Goed weekeind!!
    Liefs, Colette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat jullie nu de precieze afreisdatum weten, nu kan het aftellen echt beginnen.
    En wat een leuk kamertje hebben jullie er voor Jibin van gemaakt ! Heel veel plezier en sterkte met de laatste lootjes van de voorbereidingen van jullie reis naar jullie zoon en broertje !

    Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. FIJN!!!!!!!! Eindelijk een echte afteldatum!!!!! Nu heerlijk alles regelen, afronden en dan GAAN, op naar Jibin!

    Wij genieten op afstand met jullie mee!
    Groetjes,
    Edwin, Anita en Xue-Ling

    BeantwoordenVerwijderen