Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 8 juli 2015

Het is aftellen geblazen

De kids moeten nog anderhalve week naar school, maar het is afzien geblazen. Mede door het zeer warme weer van de afgelopen week en daardoor het toch wel slechte slapen, zitten ze er aardig doorheen. Toch zullen ze nog even op hun tanden moeten bijten en dan hebben ze lekker 6 weken vrij.

De ergste hitte is in ieder geval voorlopig voorbij en daarmee zal het lekker dobberen op het zwembad ook wel weer even van de baan zijn. Ze hebben er veelvuldig gebruik van gemaakt en ze hebben er enorm van genoten samen met vriendjes en vriendinnen.




Ook is dit de periode van feestjes. MaJin heeft ruim een week geleden het slaapfeestje van Laura gehad. Een 22 uur durend feestje waarin veel is getut. Afgelopen zaterdag hadden we het examen/verjaardagsfeest van Pjotr die 16 is geworden. Een heerlijk BBQ-feest met ook wat waterpret voor de kids.


En gisteren hadden we het verjaardagsfeestje van oma die 75 jaar werd.
Gelijk na school zijn we naar oma gegaan en van daaruit zijn we naar het Genieten in Kaatsheuvel gereden, waar ook Jolanda, Mark en de kids ( een met aanhang) net hun auto geparkeerd hadden. In eerste instantie hebben we op het terras plaatsgenomen, waar we wat te drinken hebben besteld en de kinderen lekker zijn gaan spelen. Eerst alleen Jibin en Majin al snel volgde Jurre en na enige tijd konden Pjotr en Nienke toch ook niet meer op hun stoel blijven zitten.







Na enige tijd begon het toch wel aardig te waaien, dus besloten we binnen een tafel uit te zoeken om daar ons eten te nuttigen. We hebben lekker uitgebreid en lang zitten tafelen, maar gelukkig was er ook een binnen klim en klauter speeltuin, dus dat was goed te doen met de kids. Nadat de toetjes genuttigd waren, is de jeugd nog gaan midgetgolfen.





Ze hebben het allemaal 18 holes volgehouden en dat zonder blauwe ogen of andere verwondingen en dat is weleens anders geweest. Pas rond 22.00 uur zijn we in de auto gestapt en nadat we oma thuis hadden afgezet, waren we om 22.30 uur thuis. Ik was blij dat ik de juffrouw van Jibin al had verteld dat we een etentje hadden en dat het waarschijnlijk wel laat zou worden, dus Jibin mocht vandaag lekker uitslapen. Dat hadden we ons meisje misschien ook moeten laten doen, want die kwam vanmiddag ziek uit school. Ik vermoed dat hier de vermoeidheid ook aardig parten heeft gespeeld, want ze heeft vanmiddag gewoon 2 uur liggen slapen. Morgen is ze waarschijnlijk weer de oude.

Komend weekend heeft ze ook nog een slaapfeestje van haar vriendin Maud en dan is het echt nog maar een week en dan ....................... vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten