Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 11 januari 2016

2016

Het nieuwe jaar is alweer even op weg en ik kan wel zeggen dat we rustig zijn opgestart. Oud en nieuw hebben we gevierd met onze goede vrienden en tevens reisgenoten voor komende zomer en natuurlijk hebben we geproost op een geweldige reis. Jibin heeft het die avond/nacht ook goed volgehouden en heeft vol ongeduld mee afgeteld naar middernacht, zodat eindelijk het vuurwerk kon worden afgestoken. Samen met Youri hadden ze de grootste lol.


Door het middagdutje heeft hij het zelfs tot 02.30 uur volgehouden, maar toen was het de hoogste tijd om met z'n drieën naar huis te gaan. Majin is bij Rosalie blijven logeren en die gingen uiteindelijk pas om 04.00 uur slapen. De volgende ochtend/middag zijn we weer naar San en Ingrid gereden voor een gezamenlijke nieuwjaars lunch. Daarna zijn we beide oma's nog nieuwjaar gaan wensen en toen lekker naar huis. Op een schappelijke tijd lagen de kids die avond in bed.
Het weekend hebben we weinig ondernomen. Gewoon lekker bankhangen, air hockey spelen en spelletjes doen.

4 Januari zat de vakantie er helaas weer op en moesten ze weer naar school. Jibin had er wel zin in, Majin wat minder. Helaas was daar voor ons meisje ook gelijk weer huiswerk voor de hele week, dus het vakantie gevoel was snel weg.

Afgelopen zondag zijn we met z'n viertjes lekker een stuk gaan wandelen op de Roestelberg. We hebben een wandelroute van Natuurmonumenten gedownload en deze hebben we op de telefoon gezet. Het was prachtig weer en de omgeving was ook adembenemend, dus ik zeg dit houden we erin.





We zijn zo'n 2 uur onderweg geweest en daarna zijn we naar huis gereden om daar wat te drinken. Bij het cafe/restaurant ter plaatsen was het zo ontzettend druk, dat we dat niet zagen zitten.

Vandaag hadden we op school het adviesgesprek voor Majin. Het was niet heel verrassend en zoals verwacht kreeg ze een VMBO TL advies (het hoogste mavo advies). Super trots zijn we op ons meisje, want hier heeft ze hard voor gewerkt. De juf gaf ook aan dat ze bij sommige vakken zelfs tegen het havo niveau aan zat, maar als we hiervoor zouden kiezen, zou ze wel heel erg op haar tenen moeten lopen en dit willen wij niet voor haar. Wel nemen we een school met een brugklas mavo/havo in overweging om de optie open te houden, maar de uiteindelijke keuze is toch aan Majin. Komende weken gaan we 4 scholen bezoeken en daarna zal ze haar keuze moeten maken. We gaan dus een drukke en toch wel beetje spannende tijd tegemoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten