Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 27 juni 2016

27 juni 2012

Vandaag is het precies 4 jaar geleden dat we dat fantastische telefoontje kregen dat we ouders en grote zus mochten worden van Yang Jialin, nu ons Jibinnetje.
Ook toen konden we ons langzaam op gaan maken voor de tweede reis naar het geboorteland van onze kinderen. Wat hebben we hier toen naar uitgekeken en ook nu tellen we de dagen af. Nog 26 nachtjes slapen en dan is het zover.
Gisteren hebben we nog een soort van afreisgesprek met onze reisgenoten gehad en hoe gepast is dat om tijdens een Chinese maaltijd te doen.


Vandaag mocht Jibin dan eindelijk oefenen in groep 3 en zo te horen heeft hij ervan genoten. Ze hebben in een boekje moeten werken en dat heeft hij heel netjes gedaan. Ook vertelde hij dat hij niet door de juffrouw heen had gepraat, dus dan zullen we hem maar op zijn woord geloven. Jammer genoeg hebben wij, door het continurooster nog geen kennis kunnen maken met de nieuwe juffen, maar dat komt vast nog wel. Majin was wel een beetje jaloers op haar broertje, want zij kan ook niet wachten om te mogen oefenen op de nieuwe school. Dit gebeurt volgende week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten