Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 5 september 2016

En ook hier gaan de kids weer naar school

Inmiddels zijn we alweer ruim 2 weken thuis, hoewel het al wel een half jaar lijkt. Bijna 2 jaar leef je  ontzettend naar deze vakantie toe, vervolgens komen de voorbereidingen, dan begint het aftellen en uiteindelijk het genieten van een prachtige reis. Nu zijn het alleen nog mooie herinneringen. Zo jammer.

Na thuiskomst hebben we natuurlijk gelijk de familie opgezocht en begonnen ook weer de ziekenhuisbezoekjes. Helaas is ons nichtje nog steeds niet uit haar coma ontwaakt en zien we weinig vooruitgang. Toch blijven we hoop houden dat ze, zodra ze na het revalidatiecentrum mag, ze stapjes gaat maken. Het enige wat we nu kunnen doen is afwachten en hopen op een klein wonder.

Ook begon hier toen het mooie weer en met nog 2 weken vakantie voor de boeg besloten we nog een zwembad aan te schaffen. Geen super groot, maar wel groot genoeg om er samen met wat attributen in te kunnen spelen. Ze hebben er al dankbaar gebruik van gemaakt en wie weet kunnen ze dat de komende dagen ook nog wel doen.

Ook hebben we een week na thuiskomst weer gezellig afgesproken met onze reisgenoten. Lekker even napraten onder het genot van een barbecue en een drankje. Zelfs na 4 weken bij elkaar op de lip te hebben gezeten, zijn we elkaar nog niet beu. We hebben de ultieme test doorstaan. Friends for life.

In de laatste week van de vakantie zijn we nog naar NEMO geweest. Een soort van hele leuke  educatieve attractie waar op speelse wijze kennis gemaakt wordt met een wereld vol wetenschap en technologie. Majin en Jibin vonden het super leuk en hebben genoten van dit gezinsuitje en wij met hen.








Ook waren Majin's boeken binnengekomen en kon er gekaft worden. Dit heeft ze helemaal zelf gedaan. De allerlaatste schoolspulletjes zijn aangeschaft en er werd druk over en weer geappt met de toekomstige klasgenootjes.

Vanmorgen was het dan zover en mochten we Jibin naar zijn nieuwe klas en juf brengen. Eenmaal in de klas begon hij lichtelijk te stuiteren. Hij vond het toch best wel spannend, maar gelukkig zat zijn beste vriendje van vorig jaar naast hem, dus met een gerust hart hebben we hem daar achter gelaten. Ook Majin mocht vandaag voor het eerst naar haar nieuwe school. Geen hele dag, maar gewoon rooster en laptop ophalen en daarna feesten naar aanleiding van de opening van de verbouwde school en ook zij had er erg veel zin in. De eerste dag is bij beiden goed verlopen en we zien het met vertrouwen tegenmoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten