Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 20 april 2017

Kamperen

Het lange weekend begon voor Jibin en mij al op Goede Vrijdag.
Majin moest gewoon naar school en ook Igor is gewoon aan het werk gegaan. Dit gaf ons mannetje de gelegenheid om heerlijk te relaxen op de bank en mij de gelegenheid om de spullen voor ons kampeeravontuur bij elkaar te zoeken. Een paar weken geleden hadden we namelijk met onze campingburen (ex-) voor de grap afgesproken dat we gezellig met hen Pasen zouden vieren en dan ook een nachtje zouden blijven slapen. Na er nog even over nagedacht te hebben, besloten we het ook echt te doen en wel met een tent op hun plekje bij de caravan. Allemaal leuk en aardig, maar we hebben helemaal geen tent, dus mijn zus lief aangekeken en natuurlijk mochten we deze van hen lenen met de nodige luchtbedden en slaapzakken, want ook daar zijn wij niet ruim in voorzien. Na alle spullen bij elkaar te hebben geraapt, leek het wel of we minstens 2 weken op vakantie zouden gaan. Wat een spullen heb je nodig als je slechts een nachtje gaat kamperen en dan ook nog eens met fantastische weersvoorspellingen (not). Dikke pyjama's , alle fleecedekens die ik in huis maar kon vinden, badjassen en om zeker niet te vergeten voldoende eten- en drinkenswaren om de nodige energie/ brandstof tot ons te nemen. Nadat Igor zaterdagochtend ook nog een paar uurtjes had gewerkt, konden we om 13.30 uur richting de camping vertrekken. William had een extra slagboompasje geregeld, zodat we met onze overvolle auto gewoon door konden rijden naar onze kampeerstek. Bij aankomst hebben we eerst de eten- en drinkenswaar naar binnen gebracht en vervolgens zijn we gelijk aan de koffie met Paas-tompoucen gegaan. Zo de toon voor het weekend was gezet. Na een poosje zijn de heren naar buiten gegaan, inclusief Jibin, en zijn zij de tent op gaan zetten.






Dit viel alles bij elkaar reuze mee en binnen no-time stond daar de tent met 3 "slaapkamers" en grote leefruimte.


Oh sorry, verkeerde foto.


 
 

Gelijk ook maar meteen de luchtbedden opgepompt en verder alles in gereedheid gebracht voor een heerlijke comfortabele nacht. Na deze bezigheid weer even wat gedronken en daarna zijn Fleur en Jibin gaan verven en vervolgens zijn ze nog even lekker gaan buitenspelen.



Tegen de avond zijn Elizabeth en ik aan de voorbereidingen voor het eten begonnen en hebben de heren de serre omgebouwd tot restaurant. Traditiegetrouw is de bakplaat weer op tafel gezet en met meer dan genoeg vlees en overige lekkernijen hebben we ons helemaal klem gegeten. Helaas beschikt de caravan niet over een vaatwasser, dus de handen moesten daarna uit de mouwen. Igor is in de tussentijd Jibin gaan klaarmaken voor zijn eerste nacht in een tent en die kon niet wachten om in zijn slaapzak te kruipen. Nadat Jibin op zijn luchtbed lag zijn Majin en Lisa film gaan kijken en nadat wij eerst nog even thee/koffie hebben gedronken zijn wij met Fleur nog een pot(je) Yahtzee gaan spelen. We zouden voor alle 6 de rijtjes gaan, dus het werd een latertje. Ruim na twaalven zijn we ons klaar gaan maken voor de nacht in de tent en eerlijk is eerlijk, hier zag ik best tegen op gezien de lage temperatuur.   Wordt vervolgd .......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten