Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 23 april 2017

Bibberdebibber

Wat hebben wij het koud gehad in de tent. In eerste instantie dacht ik dat de kids er niet zoveel last van hadden gehad, maar dit bleek achteraf toch niet helemaal waar te zijn. Ook zij zijn 's nacht verschillende keren wakker geweest van de kou, dus dit was eens en voorlopig niet meer. Om 7.30 uur vonden Jibin en ik het welletjes en zijn we zachtjes naar de serre van de caravan van Elizabeth en William geslopen, waar we heerlijk voor het kacheltje hebben gezeten. Niet veel later kwam Fleur de serre in en samen met haar heb ik een spelletje gespeeld. Vervolgens druppelde iedereen een voor een binnen en eenmaal compleet zijn we het Paasontbijt gaan klaarmaken. Ook hiervoor natuurlijk weer veel te veel ingeslagen, dus een tweede Paasontbijt zat eraan te komen.

Na het ontbijt zijn de oudste meiden stiekem de caravan uit geslopen om voor de jongste de eieren te gaan verstoppen. Niet veel later kon het startsein gegeven worden en mocht vooral Jibin op zoek gaan naar de 23 eieren die op het terrein rondom de caravan lagen verstopt. De meiden hadden goed rekening gehouden met Jibin en het niet te lastig gemaakt.





Tegen de tijd dat we het toch wel weer aardig fris begonnen te krijgen, was het mandje gelukkig helemaal gevuld en konden we aan de koffie met Paascake. Daarna zijn de vaders met de kids richting het zwembad gegaan en Elizabeth en ik zijn weer trouw ons rondje gaan lopen. Iets wat we "vroeger" dagelijks deden toen wij onze caravan nog hadden. Na deze sportieve uitspatting hebben we weer allemaal kleine hapjes op tafel gezet, want wat hadden we beiden ontzettend veel eten meegenomen. Na de verdere middag gezellig te hebben geborreld en de kids die zich vermaakten met films , de Wii en andere spelletjes, ontstond het idee om die avond de bakplaat maar weer op tafel te zetten, want er was nog genoeg over van de avond ervoor. Ook zaten we nog met de ontbijtspullen in ons maag, dus dan toch nog maar een nachtje blijven slapen. Gelukkig hadden de gastheer en -vrouw toch wel medelijden met ons, dus de serre en caravan werden voor die nacht beschikbaar gesteld. Igor was eigenwijs en zou gewoon in de tent gaan slapen, maar de kids en ik hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Na dus opnieuw een gezellige avond hebben we deze keer de nacht in betere omstandigheden doorgebracht.


Tweede Paasdag hebben we weer gezellig met z'n allen ontbeten en terwijl de dames de afwas deden hebben de heren de tent afgebroken en alle overige spullen opgeruimd. We waren natuurlijk al veel langer gebleven als dat eigenlijk de bedoeling was, dus na de koffie was het de hoogste tijd om weer richting huis te gaan. Wat een gezellig weekend hebben we gehad en we gaan het vast nog wel een keer doen, maar dan moet het echt beter weer zijn. Heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid William en Elizabeth, Lisa en Fleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten