Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 16 oktober 2017

Herfstvakantie

En dan is er alweer ruim een maand verstreken en gaat het hier allemaal zo zijn gangetje.
Majin doet het weer super goed op school. Ze werkt ontzettend hard en dat wordt beloond met dezelfde prachtige cijfers als die ze vorig schooljaar haalde.
Ook ons mannetje doet het goed in groep 4. Het eerste 20 minuten gesprek hebben we inmiddels gehad en daar kunnen wij als ouders alleen maar heel blij van worden. Het eerste wat de juffen namelijk zeiden toen we nog met de deur in onze handen stonden, was; "Wat hebben jullie toch een leuk kind, wat een ontzettend lief mannetje is het". Tja, dat kunnen wij alleen maar beamen. Duidelijk is dus dat hij de juffen ook volledig heeft weten in te pakken. Ze geven ook toe dat het een enorme wiebelkont is en dat zijn concentratieboog maar heel kort is, waardoor hij vaak maar de helft van zijn werk af krijgt, maar hij komt er voor alsnog wel mee weg. Hij blijkt slim genoeg te zijn om het met minder stof te kunnen doen. Hij doet in ieder geval super goed zijn best en dat is waar het ons om gaat. Voor het gesprek hadden wij als ouders, maar ook Jibin een lijst in moeten vullen van hoe wij ons mannetje zien en hoe Jibin zichzelf ziet. Hierbij waren we toch wel enigszins verrast over wat Jibin had ingevuld. Hij had ingevuld; Blij/Vrolijk (wij ook), Rustig (dat hadden wij niet ingevuld, maar blijkbaar heeft hij op school soms toch wel van die momenten), Vriendelijk/Sociaal (wij ook) en Tevreden. Ik smolt helemaal toen ik dat las. Wat heerlijk om dat te kunnen lezen. Ons mannetje zit gewoon lekker in zijn vel.

Door al dat harde werken op school, waren beide kids toe aan vakantie en die is inmiddels aangebroken. Zaterdag hebben we een heerlijke luie dag gehad. Uitslapen, op de tablet/telefoon, samen Wii-en, buiten voetballen en badmintonnen en gewoon lekker bankhangen.
Zondagmiddag, nadat Igor 's morgens nog heeft gewerkt, zijn we lekker naar de bossen gegaan. Herfstspulletjes verzamelen voor de nog te maken herfstboom en genieten van alle kleurenpracht.








Na de wandeling zijn we nog ergens op een terras gaan zitten waar we lekker wat hebben gedronken en gesnackt en als afsluiting van de dag zijn we gaan eten bij Vapiano. Voor ons was dit de eerste keer en ik geloof niet dat we hier nog veel vaker gaan komen. Het concept van zelf in de rij te moeten staan voor je eten en drinken en de overige tafelgenoten daarmee ruim een half uur alleen aan tafel achter te laten is niet mijn idee van gezellig uiteten gaan. Het smaakte overigens wel prima, maar volgende keer wordt het denk ik toch Happy Italy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten