Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 1 februari 2019

Januari

Zondag 6 januari, de laatste dag van een heerlijke Kerstvakantie, hebben we afgesloten met een partijtje Glow in the Dark midgetgolf bij Dolfijn Bowling. Dit hebben we daar in het verleden wel vaker gedaan, maar nadat het daar volledig was afgebrand en vorig jaar opnieuw is opgebouwd, waren we er niet meer geweest tot voor vandaag. Het was duidelijk dat de bowlingbanen met een groot aantal was uitgebreid, maar dit was wel ten kosten gegaan van de golfbaan. Het aantal banen was nog wel hetzelfde, maar dit op een veel minder aantal m2. We stonden hutje op mutje en de banen waren ook minder spectaculair als voorheen, maar we hebben ons toch prima vermaakt. Na het golfen hebben we nog lekker een drankje met een snack gedaan en vervolgens waren we rond 5 uur weer thuis. Klaar voor alle drie koningen zangers die maar niet kwamen.
 
Inmiddels gaan beide kids alweer 2 weken naar school en zitten ze weer helemaal in het ritme. Jibin spreekt volop af met zijn beste vriend Joeri en ik blijf de vriendschap tussen deze twee zo verschillende jongens zo bijzonder vinden. Vanaf groep 2 zijn ze al beste maatjes en gaan ze voor elkaar door het vuur en ik hoop dat dit nog heel lang zo mag blijven.
Ook zijn we op bezoek geweest bij onze campingvrienden, maar deze keer bij hen thuis. Normaal zien we elkaar alleen in de periode van april t/m oktober op de camping of bij ons thuis, maar aangezien we elkaar voor het laatst begin september hadden gezien, vonden we het nu toch wel weer tijd worden. We hadden tenslotte een boel te bespreken gezien ons Hongarije avontuur.
 
Daarnaast heeft onze heerlijke vent de belangstelling voor koken opgepakt. Sinds een paar dagen vraagt hij steeds of hij mee mag helpen met koken en daar zeg ik geen nee tegen. Erg benieuwd hoelang hij het gaat volhouden, maar ik zal het zeker aan blijven moedigen, want koken is niet echt mijn grootste hobby, dus wie weet kan ik mij over een tijdje beperken tot alleen boodschappen doen. Inmiddels heeft zijn zus het goede voorbeeld gevolgd en ook zij staat zo af en toe achter het fornuis. Heerlijk 2 van die kids.
 
Vandaag, zondag 20 januari, zijn we met z'n viertjes naar de bioscoop geweest; Hoe tem je een draak 3. Wat een super leuke film was dat en we hebben er met z'n allen van genoten. We hebben ons dit jaar voorgenomen om op zondag wat vaker wat met het gezin te ondernemen. Igor werkt bijna altijd 6 dagen in de week, dus alleen de zondag blijft over om iets met z'n allen te doen.
Van dit voornemen zal echter de komende tijd niet zoveel terecht komen aangezien Igor 30 januari voor 3 weken is vertrokken naar Hongarije voor de definitieve sleuteloverdracht en om een begin te maken aan de geplande verbouwing van de beide badkamers en misschien de keuken. In de meivakantie gaan we met z'n vieren en zullen we het opknappen van het huis gaan voortzetten en hopelijk is er dan ook nog tijd om weer wat van de omgeving te gaan ontdekken.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten