Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 16 juni 2014

Ik loop wat achter

We gaan even terug naar vorige week, het Pinksterweekend. Zaterdags zijn we in de middag naar onze Chengdu-reisgenoten gereden met de zwemspullen in de achterbak. De voorspellingen voor het hele Pinksterweekend waren geweldig, dus een duik in een meer en een gezellig zandstrandje klonken aanlokkelijk. Helaas betrok het vroeg in de middag al behoorlijk en eenmaal in Hilversum was de zon nog nauwelijks zichtbaar en waren de voorspellingen ook niet al te best. We besloten dan ook gewoon bij Jan en Marianne thuis te blijven en dat was ook helemaal prima. De jongens vonden het opnieuw geweldig om elkaar weer te zien en vlogen met z'n tweeën gelijk naar boven. De meiden hadden deze keer iets meer tijd nodig om te ontdooien, maar kwamen uiteindelijk ook los. Jibin en Sem hebben leuk met hun net verkregen waterpistolen gespeeld en de meiden hebben zo af en toe de jongens een beetje geplaagd en daarnaast hebben ze zitten wii-en.






Kortom de kids hebben zich goed vermaakt en wij hebben gezellig bij gekletst. Tenslotte hebben we samen nog soep en frietjes gegeten en toen zat het bezoekje er helaas alweer op. Het weer is uiteindelijk 100% meegevallen en we hadden achteraf gezien best naar het strandje gekund, maar dit was ook prima.

De volgende ochtend zijn we naar de camping gereden, want wat ik al eerder schreef de weersvoorspellingen voor dit weekend waren fantastisch, dus waar kan je dan beter zijn dan op de camping. In de ochtend was het nog wat bewolkt met wat motregen, maar al snel kwam de zon erdoor en liep de temperatuur op de veranda aardig op. Na een heerlijk kopje cappuccino zijn de kids gaan zwemmen en hebben de buuf en ik een wandelingetje gemaakt. Eenmaal terug bij de caravan hebben we nog wat gedronken en zijn we begonnen aan de voorbereidingen van de bbq. Die avond hebben we gezellig met de buurtjes zitten bqq-en en nog lang zitten natafelen. Een heerlijke zomerse zondag.

Maandag was het opnieuw bewolkt, maar de temperatuur was goed. De meiden zijn gaan loomen en Jibin wilde schilderen. Rond het middaguur begon het steeds harder te waaien en kwamen de donkere wolken steeds dichterbij en niet veel later barstte het noodweer los. MaJin vond het allemaal wel spannend, maar Jibin moest er niet veel van hebben. Snel zijn ze in de caravan gaan zitten met de gordijnen dicht en een dvd-tje van Madagascar  3 op. Dit zorgde gelukkig voor voldoende afleiding.



Al met al heeft het ongeveer een half uur geduurd, maar dit was lang genoeg om alles blank te doen staan. We waren eigenlijk van plan om pas vroeg in de avond naar huis te gaan, maar aangezien iedereen was begon met spullen pakken en alles zo ontzettend nat, zijn wij ook maar begonnen met de boel bij elkaar te  rapen en zijn we rond 15.00 uur naar huis gegaan. Op zich ook niets mis mee om thuis nog even te relaxen, voordat de nieuwe schoolweek weer gaat beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten