Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 16 maart 2015

Jibin 6 jaar

Afgelopen dinsdag was het feest, want ons mannetje werd 6 jaar. Maandagavond hebben we met behulp van Majin de kamer versierd en de cadeautjes verstopt en op tijd zijn we naar bed gegaan met in ons achterhoofd dat ons mannetje zich weleens vroeg zou kunnen melden. Helaas was ons grote cadeau al geen verrassing meer, want zondag stapte ons mannetje zonder vooraankondiging ineens zijn nieuwe kamer op, terwijl we die zo zorgvuldig hadden afgesloten. Met een big smile stond hij ineens midden in de kamer, oeps. Gelukkig begreep hij wel dat het nieuwe bed voor zijn verjaardag was en daarnaast waren nog niet alle accessoires binnen, dus nog niet alles was onthuld.

Dinsdagochtend om 6.35 uur werd onze jarige job wakker en het eerste wat hij zei was; Nu mag ik in mijn nieuwe bed slapen. Binnen no-time zat hij op zijn bed te wachten op de rest van zijn cadeautjes. Majin had een vogelkooitje met vogeltje gekocht, welke uitstekend bij zijn piratenkamer past en van ons kreeg hij natuurlijk ook nog een pakje ( of eigenlijk 2). Inmiddels was de schatkaart voor aan de muur binnengekomen en daarnaast had ik nog een dino van foam gekocht, welke nog in elkaar gezet moest worden. Wat was ons mannetje blij met zijn cadeautje en vooral met het vrolijk fluitend vogeltje.


Eenmaal beneden werd natuurlijk de kamer bewonderd en werden de mogelijkheden van zijn nieuwe huisdier uitgeprobeerd, maar toen moesten we gaan opschieten, want we moesten tenslotte toch gewoon op tijd op school te zijn. Daar zaten ze al te wachten op de jarige job. Gelijk bij binnenkomst schoot hij naar de verjaardagstroon en als een ware keizer nam hij daarop plaats.



Toen eenmaal iedereen op zijn of haar stoeltje zat werd er uit volle borst voor ons mannetje gezongen, daarna werd er muziek gemaakt, mocht ons mannetje een liedje op het digi-bord uitkiezen, mocht hij bellenblazen en tot slot mocht hij een cadeautje grabbelen.



Wat genoot hij toch van alle aandacht. Na alle feestelijkheden mocht hij eindelijk zijn traktaties uitdelen en natuurlijk mocht zijn vriendje Joeri hem daarbij helpen. Het eerste uur van de ochtend zat erop en dus de hoogste tijd voor mij om naar huis te gaan. De rest van de ochtend heeft hij zelf mogen kiezen wat hij wilde doen en dit gebeurde ook nu in gezelschap van zijn vriendje.

Tussen de middag mocht Joeri bij ons pannenkoeken komen eten en ook hij had een cadeautje voor Jibin bij zich. Een vet coole hotwheels auto, altijd goed. Gezellig hebben we met z'n vijven zitten tafelen en na nog even tien minuten boven te hebben gespeeld, moesten ze helaas toch weer naar school. Opnieuw mocht hij op de troon plaatsnemen en wat zat hij daar te glunderen.

Om 16.00 uur kwamen de oma's langs om hun kleinzoon te feliciteren en opnieuw waren daar cadeaus. Ook was er een klein taartje met kaarsjes, want op je verjaardag mag dat toch zeker niet ontbreken, ook al zou het grote feest pas zaterdag zijn.



Na dit lekkernij ging ons mannetje naar boven om op zijn nieuwe kamer te spelen. Wat is hij er blij mee en dat snap ik ook wel.




's Avonds zijn de oma's nog gezellig blijven eten en daarna mocht Jibin dan eindelijk op zijn nieuwe kamer in zijn nieuwe bed slapen. Wij waren erg benieuwd hoe dat zou gaan, want de laatste maanden wilde hij alleen maar bij ons in bed in slaapvallen en dan legden wij hem in zijn eigen bed, zodra wij zelf naar bed gingen. Ons mannetje klom zelfverzekerd in zijn bed en na de vaste rituelen van boekje lezen en liedjes zingen, ging hij lekker liggen en binnen no-time was hij vertrokken.

Woensdagochtend om 7.10 uur klonk er voor het eerst geluid vanuit zijn kamer. Ons mannetje had heerlijk geslapen en Majin wilde toen ook wel even voelen hoe lekker zijn bed lag.


Voor nu zeggen wij, missie nieuwe kamer geslaagd.

Afgelopen zaterdag was het echte feestje met familie en vrienden. Jibin heeft grotendeels met Youri en Jurre op zijn kamer gespeeld, terwijl Majin zich met Rosalie terugtrok op haar kamer. Ook nu was er taart met kaarsjes en werd er voor ons mannetje gezongen en opnieuw genoot hij van alle aandacht.




Nu nog zijn kinderfeestje volgende week woensdag en dan zitten de feestelijkheden er voorlopig weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten