Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 23 september 2015

Weekendje weg

Afgelopen zaterdag mocht oma dan eindelijk haar verjaardagscadeau in ontvangst nemen. Als cadeau hadden we namelijk bedacht om samen met het complete gezin een weekendje weg te gaan. Hiermee maken we oma namelijk het meest blij. Een paar maanden geleden hadden we hierover al zitten brainstormen en een paar weken geleden hebben we verdere invullen gegeven aan het weekend. Het zou een weekend Scheveningen-Den Haag worden en tot voor zaterdag was dit nog een verassing voor oma.

Nadat Igor Jibin om 9.15 uur naar de zwemles had gebracht, is hij oma gaan ophalen en heeft hij haar bij ons thuis afgezet. Vervolgens is hij om 10.00 uur Jibin weer gaan halen en een half uur later zaten we met z'n allen in de auto. Rond die tijd zou ook mijn zus met haar gezin vertrekken. Tegen twaalf uur hadden wij de auto geparkeerd vlakbij het Kurhaus en was het wachten op mijn zus. Zij arriveerden niet veel later en al snel liepen we richting de boulevard.


We zouden het weekend beginnen met een lunch en al snel zaten we in een gezellig tentje pal aan het strand. Nadat alle buikjes (meer dan) gevuld waren zijn we naar de eerste activiteit gelopen.


We zouden namelijk een potje Glow in the Dark midgetgolf gaan spelen. Een activiteit die we hadden gekozen, omdat we ook niet wisten wat het weer zou gaan doen. Iedereen kreeg een lichtgevende stick en golfballetje en met z'n 10-en hebben we het 18-holes parcours afgelegd. De een deed niet onder voor de ander en de eindstand lag dan ook erg dicht bij elkaar. Zelfs Jibin heeft ons erg versteld doen staan en ik denk dat er een kleine Tiger Woods is opgestaan. Ook oma deed fanatiek mee en ook zij deed het helemaal niet slecht.





Nadat we allemaal aardig oververhit waren geraakt van de temperatuur in het golfcentrum, was het dan ook een aangename afwisseling om even later op het strand te staan. Tijd voor een heerlijke strandwandeling, want het weer was ons goed gezind. Het tempo lag niet hoog, want Jibin vond elke zeemeeuw en schelp te interessant om er zomaar aan voorbij te gaan, maar uiteindelijk hebben we toch wel een afstand afgelegd. Heerlijk met het zonnetje op onze bol en de wind door onze haren.








Na deze tippel hadden we allemaal toch wel dorst gekregen en opnieuw hebben we een strandtent opgezocht en hebben we daar wat gedronken met natuurlijk een klein hapje erbij. Vervolgens zijn we weer richting het Kurhaus gelopen, want daar hadden we het Sushi restaurant Sumo zien zitten en het leek ons wel lekker om daar ons avondeten te nuttigen. Helaas duurde het een tijdje voordat we eindelijk wat eten op tafel hadden staan en na een paar happen van zijn noodles en wat rijst, hield Jibin het voor gezien. De zeelucht had zijn uitwerking op ons mannetje.


Nadat wij op standje ontploffen waren aanbeland, hebben we de rekening gevraagd en zijn we vervolgens met een inmiddels weer fitte Jibin richting het Spiegeldoolhof gelopen. Dit lag naast de midgetgolfbaan en dit hoorde nog bij het arrangement wat we die middag hadden geboekt. Ook hier zijn we met z'n 10-en ingegaan en ook al was het doolhof niet erg groot, we hebben er toch wel even over gedaan om de uitgang weer te bereiken. Ik vond het in ieder geval een leuke afsluiting van deze dag en de kids volgens mij ook, want die zijn er nog een tweede, derde en zelfs vierde keer ingegaan.


Uiteindelijk was het de hoogste tijd om de auto te pakken en naar ons Hotel te gaan. We hadden namelijk een overnachting geboekt in het Holiday Inn Hotel in Leiden. Hier kwamen we na een kwartier rijden aan. Eerst zijn we met z'n allen naar de kamer gegaan om de spullen weg te zetten en daarna is bijna iedereen nog even wat gaan drinken in de bar beneden en ben ik met Jibin op de kamer gebleven. Ons mannetje had het helemaal gehad en wilde lekker slapen en dat kon ik helemaal begrijpen. De rest kwam overigens niet veel later alweer terug en al snel was het helemaal stil.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten