Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 13 september 2015

De eerste 2 weken zitten er alweer op.

Zo raar, want de kids gaan pas weer 2 weken naar school, waarvan Jibin al een roostervrije vrijdag heeft gehad en afgelopen maandag hadden ze ook nog eens een studiedag, maar het lijkt al zoveel langer. Majin zit elke dag huiswerk te maken en Jibin spreekt weer regelmatig af met zijn vriendje Joeri van school, waarbij hij deze week ook naar het kinderfeestje is geweest. Alsof we er helemaal geen vakantie van 6 weken op hebben zitten.

Toch is er wel het een en ander gebeurd, want in de vakantie hebben we besloten onze stacaravan te koop te zetten. De kids vinden het helemaal geweldig om hier regelmatig een weekend naar toe te gaan, maar langer dan een week hoeft van hen niet zo. Met de Chinareis in het vooruitzicht zou er komend jaar ook maar heel weinig gebruik van worden gemaakt en daarnaast begon Majin ook over onze vroegere vakanties naar Italië en dat ze dat ook graag weer een keer zou willen doen, dus vandaar ons besluit. Jibin vond het ook best, want dat is een echte huismus. Ik vermoed dat 3 weken Italië voor hem ook te lang zou zijn. China is waarschijnlijk een ander verhaal, maar dat zullen we volgend jaar gaan ervaren. Maar om even een lang verhaal kort te maken, de caravan is verkocht en afgelopen zaterdag hebben we de sleutels ingeleverd en zijn de pasjes voor de slagboom en parkeerplaats op non-actief gezet. Alleen de pasjes van Speelland blijven voor dit seizoen nog geldig, dus als we willen kunnen we daar in de Herfstvakantie nog naar toe. Nu het eenmaal zover is voelt het toch wel dubbel en ook Majin heeft er toch wel een beetje moeite mee. Helaas geen eieren meer zoeken op de camping en ook geen lang weekend met Pinksteren chillen met Lisa. We zullen zeker nog wel afspreken met onze buurtjes van de Camping, maar dat is nu toch wel anders.

Nu de caravan is verkocht, gaan we onze tuin maar eens onderhanden nemen. Nu we niet meer lekker op de veranda kunnen zitten, moeten we er maar voor zorgen dat we hier ook zoiets gaan creëren. Igor en Jibin zijn vanmorgen al goed bezig geweest en alle planten zijn inmiddels verwijderd en de maten zijn uitgezet. Het eind resultaat zal nog wel even op zich laten wachten, maar ik ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden.





Na het treffen van de eerste voorbereidingen zijn we op de fiets gestapt met de bedoeling om een lekker stukje te gaan fietsen. Heel ver zijn we niet gekomen, want na zo'n 20 minuten trappen, besloten we een stukje te gaan wandelen. Op de plek waar Igor vroeger regelmatig met Majin stond voor haar middagdutje (we kregen haar vaak niet in bed) ligt ook een wandelroute en daar besloten we lekker even te gaan lopen. Ik moet zeggen, een aantal jaren geleden was dit gebied wel een stuk beter onderhouden, maar van de andere kant maakte dit het wandelen wel een stuk avontuurlijker. De paden waar smal en modderig en daarnaast kwamen we ook wat onverwachte bewoners tegen.



Toch hebben we heerlijk gewandeld en hebben we genoten van de frisse lucht en het buiten zijn. Toen we bijna rond waren begon het ook aardig te betrekken, dus snel besloten we onze fietsen weer te pakken en zijn we via de kortste weg naar huis gefietst.



Dit moeten we weer eens wat vaker gaan doen. Gewoon lekker naar buiten in de natuur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten