Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 24 september 2015

De zondag

Zondagmorgen was het alweer vroeg dag, want om 10.30 uur stond de eerste activiteit gepland, maar voordat het zover was, wilden we natuurlijk gebruik maken van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. We hadden afgesproken om uiterlijk om 9.00 uur aan tafel te zitten, want om iets na tienen wilden we weer in de auto zitten. Het was nog moeilijk kiezen, want er was zoveel lekkers, maar uiteindelijk hebben we het gered om in een ruim uur onze buikjes te vullen. Net iets te laat vertrokken we vanuit ons hotel richting Den Haag, waar we een rondvaart hadden geboekt. Het was dan ook iets na 10.30 uur dat we met z'n allen in een soort sloep stapten voor onze prive vaart met schipper Henk en gids Inge. Het was nog wel wat frisjes aan boord, maar mocht het nodig zijn dan waren er dekens, regencapes en paraplu's aanwezig, die we overigens niet nodig hebben gehad. De tocht ging door de grachten van de binnenstad en met grote regelmatig moesten we met z'n allen naar beneden duiken om de lage bruggen te ontwijken. Inge vertelde ons tal van wetenswaardigheden over Den Haag, waarvan overigens niet heel veel is blijven hangen, maar toch hebben we genoten van de omgeving en de rondvaart.







Rond het middaguur was de tocht ten einden en zijn we even wat gaan drinken in een heel apart koffietentje anno fietsenzaak. Toen hebben we de auto weer gepakt en zijn we opnieuw naar Scheveningen gereden, waar we deze keer een snelle hap hebben genomen om vervolgens door te lopen naar Sea Life. Dit was de andere activiteit van die dag. Jibin is dol op vissen en zijn lievelingsdier is dan ook de witte haai (volgens mij kijkt hij te vaak naar Freek in het wild). De rest vond het overigens ook geen straf en op ons gemak zijn we dan ook langs alle aquaria gelopen.









En heel handig, om Sea Life te verlaten moet je door de souvenirwinkel. Ik geloof dat we hier bijna net zoveel tijd hebben doorgebracht als in Sea Life zelf en met een 3-tal souvenirtjes hebben we de winkel uiteindelijk verlaten.

Omdat het nog steeds heerlijk weer was zijn we de Pier opgelopen om van daaruit naar het Bungee Jumpen te kijken, zij liever dan ik. En eenmaal weer terug op het strand zijn we nog even een terras op gedoken met daarbij een groot springkussen en terwijl wij heerlijk in de zon genoten van een drankje hebben de "kleinste" kids zich prima vermaakt op het springkussen.




Inmiddels begon het langzaam tijd te worden om weer richting huis te keren, maar niet voordat we nog even snel een (ongezond) hapje zouden nuttigen. Aangezien de bodem van de portemonnee aardig in zicht was, werd het een bezoekje aan de Mac.

Rond 19.00 uur waren we bij de auto en zijn we weer op huis aan gegaan. Majin sliep al vrij snel, maar ons mannetje had nog praatjes voor 10. Gelukkig viel ook hij uiteindelijk in slaap en nadat we oma thuis af hadden gezet en zij ons bedankt had voor het gezellige weekend, zijn we snel doorgereden naar huis. Jibin hebben we gelukkig half slapen in bed kunnen leggen en Majin is ook gelijk naar boven gegaan. Wat zullen ze slapen na al die zeelucht.

Ik moet zeggen ik vond het een erg geslaagd weekend en ik denk dat iedereen zich prima vermaakt heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten