Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 20 maart 2016

Feest op school

Afgelopen maandag mocht Jibin ook nog eens zijn verjaardag vieren op school. Dit is voor die kinderen ook een hele happening en hier wordt met spanning naar uitgekeken. Voor de allerlaatste keer mocht ik er nu nog een keer bij zijn, maar volgend jaar is dat echt voorbij. Bij binnenkomst mocht Jibin gelijk plaatsnemen op de troon en om de plaatsen ernaast wordt dan door de andere kinderen min of meer "gevochten". Het is natuurlijk ook reuze interessant om naast de jarige te mogen zitten.



Het feest start met het aansteken van de kaarsjes en het is in de kleuterklas best wel bijzonder dat er 7 kaarsjes aangestoken worden. Daarna mocht Jibin de instrumentjes uitdelen zodat de liedjes die daarna volgden muzikaal begeleid konden worden. Het was een heerlijke gezellige herrie en Jibin en ik genoten er met volle teugen van.


 
Vervolgens mocht Jibin de kaarsjes uitblazen (echter niet voordat er een wens was gedaan) en mocht hij iets grabbelen uit de verjaardagsmand. Dit gebeurde op z'n kop tot grote hilariteit van de overige kinderen. Het was een goede grabbel, want hij scoorde zowaar een I-Phone.





Uiteindelijk mochten de traktaties worden uitgedeeld en mocht er een ding uit het zakje worden gehaald. Dit werd zoals verwacht het rolfluitje tot groot genoegen van de juf (maar niet echt). Jibin straalde helemaal toen iedereen zo enthousiast reageerde. Inmiddels was het tijd geworden om lekker naar buiten te gaan en dus voor mij om weer naar huis te gaan. Dit was mijn laatste verjaardagsfeestje op school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten