Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 21 maart 2016

Thema winkelcentrum

Afgelopen weken zijn ze op school in alle klassen bezig geweest met het thema Winkelcentrum. Dit, omdat het winkelcentrum in de buurt van de school volledig op de schop gaat en wordt gemoderniseerd en uitgebreid. De klas van Majin zou een Bazaar worden en de klas van Jibin een Banketbakkerij. Hiervoor zijn ze zelfs met de klas naar de molen geweest, waar ze zelf konden zien hoe het graag gemalen werd. Er werd geknutseld, geverfd en vooral veel gebakken en het eind resultaat mochten wij als ouders donderdag tijdens de inloopavond aanschouwen.


 
 

Met zelf gemaakt Stelaertshoeve geld konden we in elke winkel/klas wat kopen en natuurlijk hebben we eerst onze slag geslagen bij de bakker. Lekker een appelflap en wat koekjes gekocht. Daarna hebben we wat Indonesisch gegeten in het Indonesisch restaurant. Tevens was er ook een cafetaria, maar hier zijn we maar aan voorbij gegaan. Er was een Galerie met allemaal zelf gemaakte kunstwerken en ook een apotheek, maar ook hier zijn we niet naar binnen gegaan. Wat was het druk overal, maar wel super gezellig. Boven zijn we gelijk naar de Bazaar van groep 8b gelopen. De klas was super mooi versierd en er hing echt een oosterse sfeer. Majin stond bij de loombandjes en natuurlijk hebben we ook bij haar wat gekocht. Jibin een stoere armband en ik een sleutelhanger. En ook hier was er allerlei lekkers, maar ook werd er aardewerk verkocht. Het was echt een zeer succesvolle avond en alle kids genoten er zichtbaar van. Wat waren ze allemaal trots op het eind resultaat en wat hadden ze veel "verkocht". Ik zeg volgende keer misschien toch maar met echt geld laten betalen en dit schenken aan bijvoorbeeld een goed doel.

Afgelopen zondag nog even op de koffie geweest bij William en Elizabeth op de camping, wat natuurlijk weer erg gezellig was en daarna zijn we met z'n vieren naar de bioscoop gegaan; Alvin en de Chipmunks. Vervolgens was het de bedoeling om naar Happy Italy te gaan, maar ons mannetje klaagde al tijdens de film dat hij zich niet lekker voelde, dus dat hebben we maar gecanceld. Thuis hebben we voor ons meisje wel een pizza in de oven gelegd, om het leed een beetje te verzachten en ons mannetje heeft een beetje soep gegeten. Ik had overigens nog wel voorgesteld om met z'n tweetjes naar Happy Italy te gaan, maar dat wilde ons meisje niet. Ze wilde liever een andere keer met z'n vieren. Nou, dat gaan we binnenkort dan maar een keer doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten