Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 31 oktober 2016

Reunie reisgroep Jibin

Gisteren hadden we weer een erg gezellige reünie met de reisgroep van Jibin. In ieder geval met 6 van de 8 gezinnen. Een van de gezinnen zit volgens mij nog in Thailand en het andere gezin heeft 4 jaar geleden al aangegeven geen behoefte te hebben aan contact. Ieder zijn ding.

We hadden afgesproken in KidzCity in Utrecht, voor iedereen een beetje centraal. Op zich is het best lastig om iets te organiseren wat voor iedereen leuk is, want de jongste is 5 jaar en de oudste (Majin) is bijna 13 jaar.  Gelukkig is ze niet de enige oudere zus en ook Sem en Twan hebben een zus van 12 jaar, dus als oppas en met mobiel vermaken die meiden zich ook nog best. Tenslotte was het ook de reünie van Jibin en dan moeten we vooral rekening houden met de jongens waren de woorden van Majin. Wat een lieverd is het toch. Rond 12.00 uur waren we in Utrecht en al gauw zagen we al een deel van de groep. Tot onze verbazing keek Jibin eerst een beetje de kat uit de boom alvorens hij zich op de klimtoestellen en de draaimolens stortte. Dit zijn we niet echt van hem gewend, want normaal neemt hij amper de tijd om zijn schoenen uit te doen. Na een tijdje was hij echter genoeg gewend en ging hij samen met Sem, Twan en Tjang op pad. De rest van de middag hebben we hem niet veel meer gezien, alleen om wat te drinken en te eten. De 2 jongste Rao en Sun vermaakten zich ook prima. Ik begrijp dat de meiden dit wel een beetje hebben gezien. zo'n indoorspeeltuin, maar voor een reünie is dit toch wel ideaal. Wij hebben heerlijk bij kunnen kletsen met iedereen en hebben ronduit kunnen vertellen over onze fantastische reis van afgelopen zomer. Om 16.30 uur hebben we afscheid genomen van het eerste gezin. Zij waren net terug van een vakantie en hun mannetje zat er al aardig doorheen. Niet veel later vertrokken er nog 2 gezinnen en met de overige zijn we nog een hapje gaan eten bij de Mac. Een prima afsluiting van een geslaagde middag. Om 18.30 uur hebben we uiteindelijk afscheid van elkaar genomen en is iedereen op huis aan gegaan. De bedoeling is om dit toch elk jaar terug te laten komen en ik hoop dat dit gaat lukt.





Helaas hebben we al geruime tijd geen reünie meer gehad met de reisgroep van Majin. Tot voor 2 jaar terug zagen we elkaar zeker een keer per jaar en dat was dan voor een weekend en voor sommige een dag, maar dat is nu dus alweer 2 jaar geleden. De reden hiervan is waarschijnlijk, omdat ik het niet meer organiseer. De voorgaande keren heb ik zeer regelmatig het voortouw genomen in het organiseren van een weekend/dag en dan was iedereen ook erg enthousiast, maar de laatste keer heb ik aangegeven dat iemand anders het een keer mocht doen en dit is helaas uitgebleven. Ik heb wel aan Majin gevraagd of zij alle meiden weer een keer zou willen zien, want voor haar zou ik het absoluut weer oppakken, maar zij geeft aan dat als de andere er geen behoefte aan hebben, dan hoeft het van haar ook niet perse. Blijkbaar heeft ze voldoende aan het contact wat ze met Rosalie, Noah en Fenna heeft. En natuurlijk heeft ze ook haar vriendinnen van school, die ook heel belangrijk voor haar zijn en dat is natuurlijk ook helemaal prima.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten