Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 10 juni 2017

Pinksteren was TOP

Pinksteren viel dit jaar op 4 en 5 juni en laat daar nu ook net onze trouwdag in vallen. Een tijdje geleden had ik dan ook voorgesteld om lekker 2 dagen weg te gaan ter eren van onze 24ste trouwdag. De kids zijn dol op de zee en het strand, dus het werd een hotelletje op loopafstand van de boulevard van Scheveningen. Zondagmorgen om 10:30 uur stapten we in de auto en zijn we eerst naar Madurodam gereden. Hiervan had ik toevallig kaartjes gewonnen bij de Bank- giroloterij en nu we toch in de buurt waren .... Majin was hier al ooit eens geweest (lang geleden), maar Jibin nog niet. Eenmaal binnen realiseerde ik mij weer hoe compact Madurodam eigenlijk is. Toch hebben we er zo'n 2 uur doorheen gewandeld, inclusief kleine koffiepauze en doordat er overal wel wat interactiefs te doen was hebben de kids zich prima vermaakt.

Tegen tweeen zijn we in de auto gestapt en zijn we naar het hotel gereden. Helaas was er in de buurt van het hotel geen mogelijkheid tot parkeren, want alles was vol, dus zijn we weer een stukje teruggereden en hebben de auto zo'n 2 km verder in een parkeergarage gezet. Met als gevolg dat we weer een stuk terug naar het hotel moesten lopen. Eenmaal ingecheckt hebben we de spullen op de kamer gezet en zijn we gelijk naar de boulevard gelopen. Hier waren we binnen 5 minuten. Het waaide best behoorlijk, maar het zonnetje liet zich ook goed zien, dus het was wel lekker wandelen. Majin en Jibin hebben lekker door het water gebaggerd en ik heb prachtige foto's kunnen maken.Vlakbij de pier zijn we een terras opgedoken en hebben we lekker in het zonnetje wat gedronken en gesnackt. Daarna zijn we even de winkelpromenade ingelopen en ook hebben we nog een stuk over de boulevard geslenterd. Iets na zessen hebben we een restaurantje uitgezocht en hebben we wat gegeten. Na het eten zijn we even een uurtje teruggegaan naar de kamer en daarna zijn we nog even een kopje koffie gaan drinken op de het strand. Uiteindelijk waren we rond 22:00 uur weer terug en een uurtje later hebben we het licht uitgedaan en zijn we met z'n allen gaan slapen.


 


 
 De volgende ochtend waren we allemaal rond 8:00 uur wakker. Igor is toen de auto gaan halen om deze wat dichterbij te parkeren en wij zijn nog lekker even in bed blijven liggen. Rond 10:00 uur zaten we aan de ontbijttafel en hebben we op ons gemak gegeten en daarna zijn we onze spullen gaan halen en hebben we ons uitgecheckt. Vervolgens zijn we onze tassen in de auto gaan leggen, die nu gelukkig een stuk dichterbij stond en zijn we weer naar het strand gelopen. Opnieuw hebben we een heerlijke wandeling gemaakt en deze keer liepen we alle vier tot onze enkels in het water. Het was nu wel goed uitkijken voor de kwallen, want die lagen er vandaag volop op het strand. We hebben echt een heel eind gelopen en ook nu was het weer genieten.
 


 
Na de wandeling heeft Jibin nog even gesprongen en toen was het alweer tijd om een hapje te eten.
Hiervoor hadden we een heerlijk plekje uitgezocht op een terras uit de wind in de zon. Nadat de buikjes weer gevuld waren en we weer voldoende energie hadden, zijn we opnieuw naar de winkel promenade gelopen waar Majin en Igor allebei een heel leuk t-shirt hebben gekocht en voor Jibin hebben nieuwe sandalen aangeschaft. Zijn slippers verloor hij namelijk steeds onderweg.
 

 
Toen we de aankopen snel even naar de auto hadden gebracht zijn we vervolgens naar Sea Life gegaan. Hier waren we met z'n allen zo'n 2 jaar geleden ook al eens geweest, maar Jibin wilde hier zo graag nog een keer naar toe, dus dan doen we dat voor ons mannetje. Ook hier heb je het na zo'n anderhalf uur wel gezien, maar toch blijft het leuk om al die verschillende vissen en andere zeedieren te zien. Deze keer zijn we zonder prullaria weer naar buiten gekomen.
 
 
Toen we buiten kwamen zijn we gelijk naar de Italiaan gelopen voor een heerlijk ijsje en daarna zijn we nog even de pier opgegaan. Wat is hier toch een hoop bedrijvigheid. Je hebt er een reuzenrad, een tokkelbaan en je kan er bungee jumpen, als je dat tenminste allemaal durft. De man die de Bungee Jump ging maken had volgens mij enorme twijfels toen hij eenmaal daarboven stond, maar volgens mij heeft hij na enkele minuten uiteindelijk een klein zetje van iemand in het bakje gekregen, want met een hele rare beweging viel hij opeens naar beneden. Na van de eerste schrik bekomen te zijn, was hij toch wel erg trots op zichzelf dat hij dit gedaan had, maar volgens mij was het eens en nooit meer. Wij hebben er in ieder geval met bewondering naar staan kijken. Met de pier hebben we ons weekendje in Scheveningen beeindigd en wat hebben we met z'n vieren een heerlijke tijd gehad. Ik had nog wel 25 foto's kunnen plaatsen met alleen maar stralende koppies.
 


 
Op de terugweg zijn we natuurlijk nog even langs de grote M gereden en daarmee zat het er echt op.
Op naar onze zilveren bruiloft.
 
Overigens is Jibin deze week op school een zonnetje geworden met lezen. Dat is het hoogste leesniveau in groep 3. Iedereen moest het horen en wat is hij trots op zichzelf en wij natuurlijk ook. Wat een kanjer is het toch. Nu is hij altijd al wel het zonnetje in huis geweest, maar nu dus ook met lezen. Ik geloof dat hij aardig toe is aan groep 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten