Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 28 augustus 2017

En toen was de eerste schooldag een feit

De vakantie zit erop en de eerste schooldag is een feit.

De laatste 2 weken van de vakantie hebben we niet heel veel ondernomen. Zeker in de eerste week nadat we terug waren uit Italie, hebben we het lekker rustig aan gedaan. Heerlijk even bijkomen van alle indrukken en lekker aangerommeld in huis. Boeken kaften (Majin), met Lego spelen (Jibin) en wii-en (samen).

In de tweede/laatste week viel natuurlijk wat te vieren, want woensdag 23 augustus was het precies 5 jaar geleden dat we ons mannetje eindelijk in onze armen mochten sluiten. Zowel Igor als ik waren die dag vrij en we besloten deze dag door te brengen met onze reisgenoten van toen. Zij zaten die week op een camping in Apeldoorn, dus wij zijn hun kant op gegaan. De weersvoorspellingen waren eindelijk weer eens goed, dus we hadden ook onze zwemkleding maar in de auto gegooid. Rond 14:00 uur waren we daar en zijn we begonnen met koffie/thee met wat lekkers erbij. Daarna zijn de kids gaan spelen en hebben wij gezellig nog meer bij zitten kletsen.


Nadat we allemaal flink op temperatuur waren gekomen, zijn we lekker naar het zwembad gelopen, waar we de verdere middag heerlijk in het zonnetje hebben gezeten en waar de kids de hele middag in het zwembad hebben doorgebracht.


Iets na vijven zijn we terug gegaan naar de caravan, waar we de voorbereidingen voor de BBQ hebben getroffen. Uiteindelijk hebben we heerlijk uitgebreid zitten tafelen en voordat we er erg in hadden was het alweer 21:30 uur geweest en zijn we maar zoetjes aan op huis aan gegaan. Wat een geslaagde Jibin-dag.
Van donderdag op vrijdag zijn Majin en Jibin bij oma gaan logeren, want vrijdag moesten wij allebei weer vol aan de bak. Hier hebben ze zich zoals altijd prima vermaakt.

Zaterdag hadden we opnieuw afgesproken op de camping, maar deze keer wat dichter bij huis. Tijdens de vakantie van onze BB vrienden, zaten wij in Italie en hebben we hen geen bezoekje kunnen brengen. Dit weekend zaten zij opnieuw op de Beekse Bergen en nu zijn we wel gezellig bij ze langs gegaan. Als we dan zo lekker voor de caravan zitten en de kids zijn lekker aan het spelen, dan missen wij het soms wel. Gelukkig kunnen we op deze manier nog regelmatig proeven van de sfeer.


Ook nu zijn we gezellig blijven eten en daarna zijn we rond de vuurkorf gaan zitten en hebben we lekker marshmallows zitten roosteren. Heerlijk.


Uiteindelijk zijn we om 22.30 uur maar eens opgestaan en zijn we naar huis gegaan. Nog een dag rust en dan is de vakantie voorbij.

Vandaag ging de wekker om 6:45 uur. Eerst mijzelf maar zover klaargemaakt en daarna ons mannetje wakker gemaakt. Dat viel nog niet mee, maar eenmaal uit bed kwam hij al snel op gang en ruim op tijd was hij er klaar voor. Op naar groep 4. Majin hoefde pas om 13:00 uur op school te zijn, waar ze werden verwelkomt met een puntzak friet. Daarna hebben ze kennisgemaakt met de klas, waarvan ze de meeste toch al wel kende en om 15:30 uur was ze alweer thuis. Morgen moet ze om 10:00 uur aanwezig zijn en maken ze kennis met de Mentor. Ik vermoed dat ze dan ook op tijd thuis is en woensdag begint ze dan voor het echie.

Jibin heeft vandaag een goede dag gehad. Hij vond het super leuk en hij had een prijs gewonnen met de huiswerkquiz. Ze hadden blijkbaar verschillende opgaven in een werkboekje moeten maken en dit had hij blijkbaar heel goed gedaan. Helemaal trots kwam hij naar buiten met een bellenblaas. Wat een kanjer is het toch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten