Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dinsdag 15 april 2014

Gezellig weekend

Afgelopen zaterdag begonnen beide kids met een zwemles. Jawel, sinds 4 weken gaat MaJin voor haar diploma C. Toen MaJin op 6-jarige leeftijd haar A en B diploma haalde besloten we het C-diploma te laten halen tijdens schoolzwemmen. Helaas is dit inmiddels afgeschaft en dus besloten wij dat het nu het ideale moment was om alsnog dat diploma te gaan halen. Tenslotte moeten wij op zaterdagochtend toch met Jibin naar zwemles en zo vangen we twee vliegen in een klap. Ik vermoed dat het maar van korte duur is, want het zal mij niet verbazen als MaJin eind mei al mag afzwemmen. Het zou ook maar zo kunnen zijn dat het nog een leskaart langer gaat duren, maar dan denk ik dat dit komt, omdat er maar heel weinig kinderen voor hun C gaan. Ze hebben namelijk maar met 3 kinderen les. Ach, we zullen er geen woorden over vuil maken, want tenslotte bouwt ze er een hoop conditie mee op. Wat moeten die kids veel baantjes zwemmen met kleding (lange broek, t-shirt met lange mouwen, regenjas en zwemschoentjes) aan. Wat Jibin betreft zal het nog wel even gaan duren, maar daar hebben we ook rekening mee gehouden. Zijn A B C hebben we afgekocht.

Na de zwemles zouden we eigenlijk bij oma soep gaan eten (zoals bijna elke zaterdag), maar MaJin klaagde ineens over heftige buikpijn. Igor en Jibin zijn dan ook met z'n tweeën gegaan en ik ben met ons meisje thuisgebleven. Na een tijdje is ze in een warm bad gaan liggen en gelukkig zakte het daardoor. En gelukkig knapte ze zodanig op dat we toch gezellig met z'n vieren naar de duinen konden, want daar hadden we afgesproken met San en Ingrid. De bedoeling was eigenlijk om lekker een stuk door het zand te baggeren, maar het tempo zat er niet echt in, dus heel ver zijn we niet gekomen. Toch was het heel gezellig en hebben we ons prima vermaakt.







Na de korte wandeling zijn we het terras opgedoken waar we lekker even hebben zitten borrelen, terwijl de kids zich vermaakten in de speeltuin. Om half vijf zijn we naar mijn werk gereden, waar we de auto's hebben geparkeerd om vervolgens van daaruit te voet naar het centrum te lopen om in de rij te gaan staan bij Happy Italie om daar te mogen eten. Gelukkig waren we vroeg en hebben we niet heel lang hoeven te wachten en uiteindelijk hebben we dan ook heerlijk kunnen genieten van onze pasta's en pizza's. Jibin heeft het ook keurig gedaan en misschien kwam dat ook wel, omdat zijn juf er ook was. Om 19.00 uur zijn we maar eens richting huis gegaan en op dat moment stond er nog steeds een behoorlijke rij voor de deur. Hoezo gaat het slecht in Nederland ???? We gingen alleen niet met vieren naar huis, maar met vijven, want Rosalie zou gezellig bij ons komen logeren. Dit hadden we op weg naar het restaurant besloten en de meiden hadden hier ontzettend veel zin in.
Eenmaal thuis hebben we Jibin in bed gelegd en zijn de meiden boven muziek gaan luisteren. Om 22.00 uur hebben we ze naar bed gestuurd, waar ze nog een half uurtje hebben mogen kletsen en toen was het de hoogste tijd om te gaan slapen en dat hebben ze ook netjes gedaan.

Zondag hebben we redelijk kunnen uitslapen. Jibin hield het tot 7.30 uur vol en de meiden lieten pas om 20.45 uur van zich horen. We hebben een heerlijke rustige ochtend en middag gehad en pas na 14.30 uur kwam er wat actie. Rosalie en MaJin zijn samen nog even over de braderie gelopen en Jibin heeft Igor geholpen met de auto te wassen. Om 17.00 hebben we met z'n zessen ( Jennifer ons petekind kwam ook nog gezellig even langs) lekker frietjes gegeten en om 18.00 uur heeft Igor Rosalie uiteindelijk weggebracht. MaJin heeft zich dit weekend kostelijk vermaakt en Jibin vindt het ook altijd wel gezellig als er iemand op bezoek is. Ons meisje kijkt nu alweer uit naar het volgende logeerpartijtje en dit is komende donderdag al. Dan komen MaJin's beste vriendinnen van school hier gezellig een nachtje doorbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten