Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 28 oktober 2015

Inmiddels op de helft van de Herfstvakantie

Ik moet weer even graven in mijn geheugen, want wat hebben we afgelopen 2 weken nu eigenlijk gedaan. Om te beginnen zijn we zo'n anderhalve week geleden een dagje teruggegaan naar de camping. Voor onze campingbuurtjes daar was de Herfstvakantie al begonnen en zij vonden het wel gezellig om de vakantie met ons in te luiden en wij vonden dat natuurlijk ook een erg leuk idee. Op zaterdagmiddag zijn we die kant opgereden en William stond ons al op te wachten bij de receptie. We hebben nog geprobeerd of we op onze "oude" slagboomkaart naar binnen konden, maar die was helaas geblokkeerd, dus toen maar als aanhanger achter William aan. Eenmaal bij hun caravan werden we hartelijk verwelkomt door Elizabeth en de meiden en natuurlijk hoort daar taart bij. 's Middag zijn Lies en ik een stuk gaan wandelen, iets wat we beiden toch wel erg missen en toen wij eenmaal terug waren, vertrokken de papa's. Majin vermaakte zich prima met Lisa en Jibin mocht op de Wii, dus die heb je ook niet gehoord. 's Avonds hebben we daar nog gezellig zitten bakplaten en tegen tienen zijn we maar weer eens naar huis gegaan. Wat was het toch weer gezellig en ik weet zeker dat we dit nog wel vaker gaan doen.

Toen nog een week school. Majin blijft fanatiek haar huiswerk maken en haalt het ene mooie cijfer na het andere. Ook Jibin heeft er gelukkig geen enkele moeite mee om elke morgen weer naar school te gaan, dit was vorig jaar wel anders. Afgelopen week zei hij zelfs dat hij school zoooooooooooo leuk vindt. Zo blij dat wij de keuze hebben gemaakt om hem een jaar langer te laten kleuteren. Het werpt nu zijn vruchten al af. Hij heeft zelfs afgesproken met een nieuw vriendinnetje. Ze hebben zo leuk samen gespeeld.

Zaterdag de vakantie ingeluid met een gezellig etentje met onze toekomstige reisgenoten, Majin en ik zijn 's middags al op tijd begonnen met de voorbereidingen. We wilden verschillende Tapasgerechten maken en dit was achteraf meer werk dan we hadden gedacht, maar ons meisje hield het dapper vol. Tegen zessen kwamen onze gasten en zij konden gelijk aan tafel. Natuurlijk hebben we het uitgebreid over onze reis gehad en we zijn er al zo goed als uit hoe het reisschema eruit moet komen te zien. Gelukkig zijn we het over de accommodaties ook aardig eens, dus nu gaan we dit aan 2 organisaties voorleggen en dan maar kijken wie er het meest rekening houdt met onze portemonnee.

Zondag hadden we een etentje met de familie van mijn moeders kant. Dit ter eren van oma's 100ste verjaardag (26 oktober), welke zij helaas niet heeft mogen halen, maar dat wil niet zeggen dat wij er toch wel even bij stil wilden staan. Met z'n allen zijn we naar Etenstijd gegaan, waar de kinderen na en tussen het eten door lekker kunnen spelen in de speelkelder. Het was een hele gezellige avond en we hebben besloten dit erin te houden. Zo staan we gewoon elk jaar stil bij het feit dat we oma zolang in ons midden mochten hebben.

Afgelopen dagen hebben we het rustig aan gedaan. Jibin bevindt zich elke morgen in het zwembad. En na een moeizame start op maandag, gaat hij vervolgens nu als een speer. Vandaag kreeg hij 2 duimen omhoog van de juf en ook nog eens een high five. Wat was hij trots. Nog 2 dagen en dan zit dat er ook weer op. Daarnaast gaan we nog wat leuke dingen doen en dan zit maandag de vakantie er alweer op. Wat gaat het snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten