Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 5 mei 2014

En toen zat het er alweer op.

Vrijdag 2 mei. Met z'n allen waren we al vroeg uit de veren, want om 10.00 uur moesten we tenslotte het huisje verlaten. Ik moet zeggen, dat is nog best een klus om zo'n groot huis op tijd leeg en aan kant te hebben, maar het is gelukt. Zin om meteen in de auto te stappen en naar huis te rijden hadden we niet, dus besloten we om met z'n allen nog "even" te gaan Midgetgolfen. We hadden vanuit het speelparadijs al een keer naar de prachtige baan staan kijken en we wilden deze graag ook nog een keer bespelen. Oma hield de score bij en wij deden onze uiterste best het balletje in het gaatje te krijgen. Bij de een ging dat makkelijker als bij de ander, maar we hebben het in ieder geval allemaal naar ons zin gehad en daar gaat het tenslotte om.







Inmiddels was het al 12.30 uur toen het laatste balletje geslagen was en dus de hoogste tijd om nog even wat te drinken. Dit hebben gedaan in het Speelparadijs. Hierna besloten mijn zus en haar gezin nog naar een outlet te rijden, maar daar voelden wij weinig voor. Wij hebben in het restaurant op het park nog even wat gegeten en zijn rond half 3 op huis aangegaan. Eerst hebben we oma thuis afgezet en dat was toch wel even een heel moeilijk moment. Vanuit de drukte in een leeg huis thuiskomen is echt niet leuk en we hebben dan ook even onze tranen de vrije loop gelaten. We zijn nog even mee naar binnen gegaan om zo de leegte nog even een beetje op te vullen, maar uiteindelijk komt dan toch het moment dat ook wij naar huis gaan en dat was toch wel even slikken. Gelukkig kunnen we wel terugkijken op een hele leuke midweek en als het aan de kinderen ligt komen we hier nog wel een keer terug.

De afgelopen dagen hebben we lekker rustig aan gedaan en hebben MaJin en Jibin zich samen kostelijk vermaakt. Wat gaat het op dit moment toch lekker tussen die twee en wat zijn ze blij met elkaar. Echt genieten voor ons.
Vanavond slapen ze al voor de tweede nacht bij elkaar en als het aan hen ligt is het einde nog niet in zicht. Ach, het is vakantie en dan kan er altijd wat meer.

1 opmerking:

  1. Heerlijk als je twee kanjers het samen zo goed kunnen vinden!!! Geniet! Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen