Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 3 mei 2014

vervolg


Woensdag 30 april. Vandaag zouden we allemaal op tijd opstaan, omdat er een dagje Walibi op de planning stond. Eerst met z’n allen nog even ontbijten en om 10.00 uur zaten we in de auto op weg naar Waver.  Het was aardig druk op de weg en ruim een uur later kwamen we aan op het park. Gelukkig hadden we al kaarten en konden we gelijk doorlopen. Als eerste kwamen we langs de oude auto’s en Jibin was gelijk enthousiast. Ook de andere kids volgden hem, dus  voor alsnog hadden we geen last van het toch wel grote leeftijdsverschil. Dit zou natuurlijk al snel veranderen en hier hadden we ook rekening mee gehouden.
 


 
Niet veel later hebben we ons opgesplitst in twee groepen. Oma, Jibin en ik gingen richting het familie-gedeelte en de andere gingen de kant op van de snelle achtbanen. In het begin kwamen we elkaar nog een paar keer tegen, maar daarna gingen we echt onze eigen weg. Jibin heeft genoten van o.a. de zweefmolen, het treintje, de vliegtuigjes, de bootjes en de mini achtbaan.
 

 
De groten zijn alle achtbanen en andere stoere dingen van het park afgelopen. Ook de vrije val van zo’n 50 meter werd niet gemeden. Voor MaJin en tante Jolanda ging dit net een stapje te ver, maar voor de rest is onze stoere dame overal mee ingegaan.
 

 
Rond half drie hebben we elkaar weer opgezocht en zijn we een tijdje met z’n allen over het park gelopen. Tijdens deze ronde is Jibin samen met de groten in de boomstammen gegaan en wat vond hij dit leuk en spannend.
 

 
Toen Jurre, MaJin en de papa’s besloten om in de wildwaterbaan te gaan ( minimale lengte 1.20 m.), hebben oma, Pjotr, Jibin en ik een ritje met de trein rondom het meer gemaakt. Eenmaal weer op het begin-/eindpunt kwamen de andere ook aangelopen en wat waren Jurre en MaJin nat. Zij hadden echt de volle laag gekregen. Inmiddels was het al over vijven en omdat we hadden besloten om niet op het park te eten, maar eerst weer richting ons bungalowpark te rijden en daar in de buurt wat te eten, mochten ze als afsluiting nog een laatste achtbaan kiezen. Aangezien iedereen wel zo’n beetje verzadigd was zijn alleen Jurre en MaJin nog een paar keer over de kop gegaan.  Iets na half zes zijn we naar de auto’s gelopen en zijn we richting Houthalen gereden. Helaas was het nu nog drukker op de weg dan vanmorgen, dus pas na 19.30 uur kwamen we aan bij een eerste restaurant. Deze zat helaas al vol en dus  op naar het volgende restaurant en gelukkig was hier wel plaats. Om 20.30 uur zaten we eindelijk te eten en we hebben ons het goed laten smaken. Om 22.00 uur waren we eindelijk terug in ons huisje en hebben we onze kleine man gelijk in bed gelegd. Ook MaJin is zich meteen gaan uitkleden en lag er niet veel later in. Opnieuw weer een leuke dag.

Donderdag 1 mei. Vandaag allemaal een beetje uit kunnen slapen en onze kleine man was zelfs als laatste uit bed. Niet dat hij toen nog sliep, maar hij wilde graag in bed nog even op zijn tablet spelen. Om 9.30 uur hebben we hem er maar eens uitgehaald en zijn we met z’n allen gaan ontbijten. Rond elf uur zijn oma de kleinkinderen en ik alvast naar het speelparadijs gelopen, want oma wilde graag een potje air hockey spelen.  Naast de air hockey zijn er nog meerdere games gespeeld en de kids genoten volop.
 


 
Toen we eenmaal weer compleet waren zijn we richting het zwembad gelopen en zijn we met z’n allen (op oma na) gaan zwemmen. Jawel, ook ik heb me in mijn zwempak gehesen ook al is zwemmen niet mijn grootste hobby. Ik heb zelf 3 van de 4 glijbanen geprobeerd en MaJin was dan ook reuze trots op mij. Ook Jibin is van de diverse glijbanen gegaan en het kon hem niet snel genoeg gaan en het liefst was hij er ook alleen afgegaan. Ik moet eerlijk toegeven het was heel erg leuk en we hebben er met z’n allen van genoten.
 

 
Uiteindelijk zijn we om 14.00 uur uit het water gekomen en zijn we richting ons huisje gelopen om even wat te eten. Mijn zus en haar gezin zijn toen naar de 1 mei viering in Genk gegaan en wij zijn lekker op het park gebleven. MaJin en Jibin hebben eerst even een film gekeken en daarna zijn we nog even naar het speelparadijs gegaan. Ook nu hebben ze zich hier prima vermaakt. Om 18.30 uur ( wat later dan gepland, omdat Jibin een ongelukje had) zijn we in het restaurant Heidegras gaan eten.
 
 
Zoals verwacht ging er een hoop mee terug, maar kleinere porties bestellen behoorde niet tot de mogelijkheid. Tijdens het wachten op het eten, wat heel lang duurde, heeft Jibin zijn naam helemaal zelf nageschreven. Echt heel knap van ons mannetje.
 

 
Toch redelijk op tijd waren we terug in het huisje en hebben we Jibin in bed gelegd en terwijl Igor uit Dora voorlas en de liedjes zong, heb ik alvast de tassen ingepakt want morgen moeten we tenslotte om 10.00 uur uit het huisje zijn.

1 opmerking: