Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 2 mei 2014

midweekje weg

   
Maandag 28 april. Deze ochtend lekker op ons gemak opgestart. Jibin was wel vroeg wakker, maar is lekker tussen ons in komen liggen. MaJin was ook op tijd wakker, maar zij heeft zich gelijk aangekleed en is naar beneden gegaan. Ze heeft voor zichzelf ontbijt gemaakt en heeft dit lekker voor de tv opgegeten. Na een tijdje is Igor naar beneden gegaan en ben ik nog wat spullen bij elkaar gaan zoeken voor ons tripje naar Molenheide in Belgie samen met mijn moeder en mijn zus en haar gezin. Jibin is nog lekker in ons bed TV blijven kijken. Tegen negenen zijn Jibin en ik ook naar beneden gegaan en hebben we een boterham gegeten. Igor en ik hebben de hele ochtend wat aangerommeld en MaJin en Jibin hebben zichzelf met van alles en nog wat vermaakt.  Rond 12.30 uur hebben we nog een lichte lunch gegeten en daarna zijn MaJin en ik nog even naar het winkelcentrum gelopen voor een spijkerjasje. Wat groeit die dame van ons toch. Tot voor kort kon ze nog makkelijk in maat 128/134 en nu is het alweer 140/146.

Om 13.30 uur zijn we naar oma gereden en van hieruit zijn we naar bungalowpark Molenheide in Belgie gereden. Een ritje van ongeveer een uur, maar met de route die de tomtom aan gaf zijn we toch wat langer onderweg geweest. Mijn zus was wel op tijd en zij hebben dan ook alvast ingecheckt en tegen de tijd dat zij de sleutel hadden bemachtigd, kwamen ook wij net aan en achter elkaar zijn we naar ons huisje gereden.
 
 

Het huisje zag er ontzettend leuk uit en ook de ruimte was meer dan voldoende. Grote slaapkamers, 2 zeer nette badkamers waarvan een met douche en de andere met een bad. En het huisje lag midden tussen allerlei speeltoestellen, waar gelijk dankbaar gebruik van werd gemaakt.
 
 
Wij hebben eerst onze spullen een plekje gegeven en daarna hebben we lekker op het terras een kop koffie gedronken. Iets na vijven zijn we begonnen aan het eten en na het eten ben ik Jibin in bad gaan doen, terwijl de andere kids nog naar het zwembad zijn gegaan. Om 21.15 uur kwamen zij moe maar voldaan terug en voor ons meisje gelijk de hoogste tijd om naar bed te gaan. De eerste dag zit er alweer op.

Dinsdag 29 april. Vanmorgen liet onze jonge man al om 7.00 uur van zich horen en dat na een zeer onrustige nacht van zijn kant. Heel veel zin om op te staan hadden we dus niet. Gelukkig hadden we de tablet mee naar boven genomen en daar hebben we hem nog ruim een half uur mee zoet gehouden. Tja, uitslapen is er deze vakantie niet echt bij, maar daar hadden we iedereen al wel voor gewaarschuwd.

Rond 8.30 uur zijn Igor en ik naar de winkel gelopen om verse broodjes te gaan halen en eenmaal terug was iedereen beneden en hebben we gezellig met z`n allen zitten ontbijten.  Toen eenmaal iedereen was aangekleed zijn we met oma en de jongens naar de indoor speeltuin gegaan, terwijl mijn zus en Mark sportief gingen doen.
Buiten de standaard speeltoestellen, waren er ook nog wat andere leuke activiteiten en de kids hebben zich dan ook prima vermaakt.
 




 

Om 13.30 uur zijn we terug naar het huisje gelopen waar mijn zus (die tijdens haar wandeling enigszins verdwaald was) en Mark inmiddels ook waren gearriveerd. Met z’n allen hebben we de resterende broodjes van die ochtend gegeten en na even lekker te hebben uitgebuikt op de bank, zijn we terug gegaan naar het centrum, waar we om 16.00 uur een bowlingbaan hadden besproken.
 


 

Iedereen heeft mee gegooid en Pjotr was de grote winnaar.

Na het bowlen zijn de kids met de papa’s nog even gaan zwemmen, terwijl de dames van het gezelschap de voorbereidingen zijn gaan treffen voor het eten.

We hebben lekker zitten bakplaten en iedereen had een reuze trek. Doordat het allemaal nogal lekker en gezellig was, werd het voor Jibin wel wat later. Laten we hopen dat hij nu wel een rustige nacht heeft en dat hij morgen goed uitgerust is voor een dagje Walibi. En dat geld ook voor de rest.
 
Morgen zet ik het verslag van woensdag en donderdag erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten