Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 20 oktober 2014

Dagje Efteling


Afgelopen zondag zijn we echt weer als vanouds met de MM-tjes naar de Efteling geweest. Toen MaJin pas bij ons was hebben we een aantal jaren een abonnement gehad en met grote regelmaat zaten we toen met z’n zessen in de Efteling. Vaak op een terras aan de koffie of thee, terwijl de meiden lekker speelden in de speeltuin of bij de gekleurde duiven bij het pleintje bij ezeltje strek je. Slechts een enkele keer werden de attracties bezocht.

Toen wij zondag om 11.00 uur de parkeerplaats opreden hadden we al een vermoeden dat het deze keer weer een beetje van hetzelfde zou worden. Wat was het druk. Eenmaal binnen stonden Rosalie en Youri ons al op te wachten. De meiden besloten met z’n tweeen op pad te gaan en dus zijn wij ook nu met z’n zessen het park ingelopen. Het enige verschil was dat we nu met twee stuiterende mannetjes op pad gingen.  Bij de Bob werd de eerste stop gemaakt, Youri ging met Ingrid en later nog een keer alleen en Jibin is samen met papa in de rij gaan staan. Tijd voor San en mij om op een bakje heerlijk te genieten van een kopje koffie. Zo’n uurtje later zijn we doorgelopen naar de Fatamorgana, waar een behoorlijke rij stond. Al snel werd besloten om dit aan ons voorbij te laten gaan en we hebben onze weg vervolgd richting de gondels. Hier hebben we op ons gemak onze lunch genuttigd. Vervolgens zijn we naar de speeltuin gelopen en hebben de jongens zich samen uitstekend vermaakt, terwijl wij heerlijk in het zonnetje hebben gezeten. Na deze tussenstop zijn we naar het Carnavalfestifal gelopen, maar hier was het zo druk dat de rij zelfs tot aan de kookpotten stond, dus zijn we doorgelopen naar het Land van Laaf, waar we afgesproken hadden met de meiden. Opnieuw hebben we hier plaatsgenomen op een bankje terwijl de kids lekker gingen spelen. Youri en Jibin hebben een redelijke tijd samen gespeeld (ook in de vorige speeltuin) dus dat gaat de goede kant op.

Voordat we naar Raveleijn gingen, zijn Ingrid en ik samen met de jongens nog even teruggelopen naar het Carnavalfestifal, waar het inmiddels een stuk minder druk was. We zijn dan ook in de rij gaan staan en even later zaten de jongens samen in een karretje en de mama’s er achteraan. Toen was het tijd voor de show van Raveleijn.  Met z’n allen hebben we genoten van de voor ons nieuwe show . Na dit “spektakel”  zijn we richting de uitgang gelopen. Het was inmiddels 18.00 uur en we hadden besloten om bij ons thuis nog wat te eten. De papa’s zijn dan ook gelijk door gegaan naar de Chinees, terwijl de mama de tafel dekten en de kids zich nog even prima vermaakten met elkaar. Na een lekkere maaltijd hebben we afscheid genomen van de MM-tjes. De kids moesten tenslotte de volgende dag  gewoon naar school. Nog een weekje en dan is het eindelijk Herfstvakantie. Wat kijken we hier naar uit.








1 opmerking:

  1. Ha Marlou, weer lekker gelezen en van de foto's genoten.
    Hier hebben ze nu herfstvacantie, is dat niet hetzelfde als bij
    jullie? Veel groetjes van je tante.

    BeantwoordenVerwijderen