Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 22 oktober 2014

We tellen nu echt af.

Woensdag stond een bezoekje aan de tandarts op de agenda. MaJin keek hier best wel naar uit, want vorige keer had de tandarts al gezegd dat ze waarschijnlijk een beugel moest en ze was erg benieuwd of dat moment al was aangebroken. Jibin ging nog geheel blanco mee, want voor alsnog had de tandarts alleen maar in zijn mond gekeken en nog niets gedaan, dus hoe erg is dat ?? De tandarts had de vorige keren al wel gezegd dat hij een zwak gebit had, maar op dat moment nog niet zodanig aangetast dat er iets aan moest gebeuren. Dat was deze keer dus anders. Jibin heeft 5 gaatjes, waarvan 2 die echt behandeld moeten worden. Komende vrijdag gaat dat gebeuren en afhankelijk van de behandeling daarvan gaat hij kijken wat hij met de overige 3 tanden/kiezen gaat doen. Wie weet blijft hem het een en ander bespaart, want ons mannetje riep vanavond vanuit zijn bed in lichte paniek dat zijn tandje los zat. En ja hoor ons mannetje heeft een wiebeltand. Veel te snel als je het mij vraagt, want mama is daar nog helemaal niet aan toe.
MaJin kreeg overigens ook een verwijsbrief mee voor de orthodontist. Gelijk vanuit de tandarts is ze daar met Igor naar toegelopen om alvast een afspraak te maken. Half november hebben we daar een gesprek en wordt er gekeken of ze genoeg gewisseld heeft om aan dit traject te beginnen. We zijn erg benieuwd.

Vrijdag sloten ze af met de sponsorloop. In tegenstelling tot andere jaren werd er dit jaar gelopen voor geld in te zamelen voor de school zelf. Op zich kan ik me daar ook wel in vinden, want er wordt best veel voor de kinderen gedaan zoals museumbezoekjes, schoolreisjes en workshops die de school geld kost en de contributie is maar 25,- euro per kind per jaar dus daar houden ze niet veel van over.
Jibin moest ’s morgens lopen en wat had hij er zin in. De hele week had hij het er al over en voor hem zou het ook de eerste keer zijn dat hij hier aan mee zou doen. Ons mannetje heeft keurig 7 rondjes gelopen en wat was hij bezweet toen het eindsignaal klonk.

MaJin moest ’s middags lopen en zij had natuurlijk al ervaring met dit evenement, dus met gemak liep zij 10 ronden. Ondanks dat beide kids gesponsord waren voor een vast bedrag hebben ze toch hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Wij waren dan ook super trots op onze twee kanjers. Ze hadden de vakantie, die op het punt stond om te beginnen, dan ook dubbel en dwars verdiend.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten