Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 22 november 2014

Daar zijn we weer

En dan zijn we alweer bijna aanbeland bij die gezellige decembermaand. Sinterklaas en zijn Zwarte pieten zijn inmiddels alweer een week in ons land. Voor Jibin is dit het derde jaar dat hij dit feest mee mag maken, maar ik heb het idee dat hij het dit jaar pas echt goed doorheeft. Het Sinterklaasjournaal wordt op de voet gevolgd en zaterdag zat hij gespannen voor de buis om naar de intocht in Gouda te kijken. Zondag hebben we de Sint met zijn zwarte pieten hier verwelkomt. Of dat was in ieder geval de bedoeling. Zoals alle jaren zouden we dit doen met San en de kids. Ingrid was dit jaar verhinderd. Elk jaar staan we wel een uur te blauwbekken en dus besloten we dit jaar een half uurtje later te gaan. Nog tijd genoeg zou je denken, maar laten ze nu net dit jaar ruim voorlopen op schema en toen wij dus in de stad aankwamen konden we nog net een Pietenfanfare en Sinterklaas op Americo voorbij zien komen. Foutje in de planning zullen we maar zeggen. Dan maar een cafeetje opzoeken om gezellig wat te drinken en gelukkig kwamen we onderweg nog wat Zwarte pieten tegen met nog een restantje pepernoten, dus het leed was snel geleden.





 
Toen we eenmaal droog en warm binnen zaten, hebben we wat te drinken besteld en hebben de jongens wat zitten kleuren en zijn de meiden nog even samen naar buiten gegaan. Hoe lang zal het nog duren voordat MaJin samen met vriendinnen gaat shoppen ?? Wat gaat het toch hard allemaal.
 
Rond 16.30 uur zijn we met San naar hun thuis gegaan en zijn we uiteindelijk Chinees gaan halen. Normaal gaan we uit eten, maar omdat dit jaar Ingrid er niet bij kon zijn en het dan eigenlijk ook te laat wordt voor Jibin, hebben we gewoon lekker "thuis" gegeten. Ook helemaal niets mis mee. Om 19.00 uur zijn we keurig naar huis gegaan en zodoende lag ons mannetje er op tijd in.
 
Afgelopen week is het erg goed gegaan op school, met beide kids. MaJin heeft een 9 gehaald voor haar geschiedenistoets en Jibin heeft 2 keer afgesproken met zijn nieuwe vriendje Thomas. Ik heb echt het idee dat de weekplanner die wij voor hem hebben gemaakt hem veel steun en rust geeft. Op dit blad staat ook duidelijk wanneer de schoen gezet mag worden en dat zorgt ervoor dat er verder ook niet om gevraagd wordt. Super handig dus.
 
Afgelopen week ben ik ook met MaJin naar de orthodontist geweest. Hier hebben we een eerste intakegesprek gehad. 8 december moeten we terug en worden er diverse foto's gemaakt en zal ze moeten happen. Hier ziet ze toch wel tegenop. Vervolgens worden we 12 januari opnieuw verwacht en zal duidelijk worden wat voor soort beugel ze gaat krijgen en of er wel of niet tanden getrokken moeten worden. Spannend dus.

1 opmerking:

  1. Hallo Marlou, als ik het me goed herinner is vandaag jullie MaJin jarig. Van harte gefeliciteerd met jullie oudste en een gezellige dag gewenst! Hartelijke groet, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen