Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 5 november 2014

Zaterdag

Ondanks dat we allemaal behoorlijk laat in bed lagen ( ook de kids voor hun doen) was het zaterdagochtend toch alweer vroeg dag. Om beurten werd er gedouched en degene die als eerste klaar waren werden op pad gestuurd voor broodjes. Helaas waren de broodjes in de winkel op het park om 9.00 uur al uitverkocht ???? dus moest er een supermarkt in de omgeving worden gezocht. Uiteindelijk konden we iets na tienen aan tafel en hebben we gezellig met z'n allen zitten ontbijten.


 
Nadat alle buikjes gevuld waren, zijn de kids gelijk weer gaan spelen en hebben de papa's en mama's de boel opgeruimd. Tijd voor een kopje koffie op het dakterras met schitterend uitzicht, want dat was prima te doen met het prachtige weer. De tieners werden tussendoor nog even opgetrommeld voor een leuke foto en daarna vlogen ze weer naar hun tablets en i-pads, net als het kleine grut.
 


 
Tegen twaalven zijn we met z'n allen het park opgelopen en na een tijdje belandde we bij een speeltuintje. Hier hebben de papa's en mama's lekker in het zonnetje gezeten en de kinderen vermaakten zich prima op het springkussen, het klimrek en het grote dambord.
 




Na enen zijn we weer naar ons appartement gelopen en hebben we snel nog wat gegeten, want om 14.00 uur werden we verwacht bij de bowlingbaan, waar we nog 3 andere gezinnen uit onze reisgroep zouden treffen. Toen we iets na tweeën bij de bowlingbaan aankwamen, stonden de anderen ons al op te wachten. Na wat zoenen en handen schudden zijn we uiteindelijk met z'n allen naar binnen gegaan en konden gelijk de bowlingschoenen worden uitgezocht. We hadden 5 banen voor 2 uur.




We hebben ons met z'n allen prima vermaakt en duidelijk was dat de papa's en de oudere kids een stuk fanatieker waren dan de jongere broertjes en zusjes en de mama's. Na het bowlen hebben we met z'n allen daar nog wat gegeten en dit gaf nog meer gelegenheid om met iedereen gezellig bij te kletsen. De kids sloten de maaltijd af met een ijsje en toen was het tijd voor een groepsfoto. Eerst een foto van de aanwezige Kunmingkids en daarna nog een met alle broertjes en zusjes erbij. Het was een hele onderneming en niet iedereen had er evenveel zin in, maar uiteindelijk is het toch gelukt.






Om 20.30 uur hebben we afscheid genomen van de 3 gezinnen die allemaal weer op huis aan gingen en zijn wij met z'n allen weer naar het appartement gereden. Jibin was in de auto al in slaap gevallen en zonder veel moeite hebben we hem gelijk in zijn bedje kunnen leggen. Ook Fee en Paseka zijn niet veel later naar bed gegaan. Opnieuw hebben we een heerlijk relaxte avond op de bank doorgebracht en deze keer lagen we tegen enen in bed.

Wordt nogmaals vervolgd
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten