Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 3 november 2014

Een weekendje weg met een deel van de Kunming reisgroep

Na 4 dagen school, stond er alweer een gezellig weekend op de agenda. Zo'n jaar geleden ontstond bij mij het idee om weer eens een reunie-weekend te organiseren. Tenslotte was het 25 oktober precies 10 jaar geleden dat we met z'n allen werden verblijd met een prachtig telefoontje en dat verdient een feestje. We zijn al vaker een weekendje weg geweest met een aantal gezinnen en ook nu lukte het helaas niet om iedereen warm te krijgen voor een heel weekend. Uiteindelijk hebben we met 4 gezinnen, totaal 16 personen, een weekend geboekt en zaterdags zijn 3 andere gezinnen onze kant opgekomen. 2 Gezinnen moesten helaas verstek laten gaan. Wie weet komt er toch nog ergens een moment dat we met alle 9 gezinnen compleet zijn.

Vrijdag om 15.30 uur zijn we gelijk nadat de kids uit school kwamen in de auto gestapt en naar Watersportcentrum De Biesbosch gereden. Hier hadden de helft van een grote vakantie woning geboekt. Wij kwamen als laatste aan, dus het inchecken was al gebeurd. Eenmaal binnen hebben we de kamers verdeeld en hebben we onze spullen een plekje gegeven. Wat waren we tevreden met de accommodatie. Een hele mooi ruime woning/appartement met een oogverblindend uitzicht.


Na alles bewonderd te hebben zijn we op de bank geploft met een kopje koffie/thee, terwijl de kids zich al prima vermaakten met elkaar. MaJin met Liyuan en Bibi, Mika met Paseka en Jibin met Fee.



Wat later op de avond voegden Marcel en Fenna zich ook nog bij ons en als verassing kregen we ook nog bezoek van Wilma en Luc, reisgenoten die ook graag en weekend waren gekomen, maar door omstandigheden dit niet konden regelen. Zij kwamen binnen met een enorme taart met een foto van 10 jaar gelden. Wat een geweldige binnenkomst was dat.


We hebben de hele avond heerlijk zitten kletsen, lachen, borrelen en snacken met af toe een onderbreking omdat er wat kinderen naar bed moesten. Tegen 23.00 uur is Luc naar huis gegaan en is Wilma nog gezellig blijven zitten. Zij zou een nachtje blijven logeren. Uiteindelijk lagen we om 2.30 uur in bed.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten