Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 19 januari 2015

Deze week niet zoveel nieuws.

Thuis gaat het gelukkig weer wat beter met Jibin. Het lijkt erop dat hij hier zijn rust en veiligheid weer heeft gevonden. Hij is erg aanhankelijk en laat regelmatig horen hoe lief hij ons vindt. We overladen hem dan ook met knuffels en complimentjes.
Nu school nog. Daar gaat het nog erg wisselvallig. De ene keer doet hij goed mee en luistert hij goed naar de juf, maar het andere moment heeft hij er geen zin meer in en doet hij lekker zijn eigen ding. Ze zoeken het daar maar uit, ik neem hem in ieder geval niets kwalijk. Zij zijn diegene die de onrust creëren en hij reageert daar gewoon op.

Deze week kreeg hij zijn eerste uitnodiging voor een kinderfeestje van een vriendje uit de klas. Wat was hij hier gelukkig mee. Doordat Jibin maar weinig met kindjes afspreekt, wordt hij ook niet vaak gevraagd voor een feestje. Hier hoor je hem echter nooit over, dus het zal hem ook niet zo bezighouden. Het is een piratenfeest en het toeval wil dat hij ook piraat wilde worden met carnaval. 2 Vliegen in een klap.

Afgelopen zaterdag zijn we naar de opendag van de Rooie Pannen geweest. Een op praktijkgerichte VMBO/MAVO school. MaJin was vooral geïnteresseerd in de richting grafische vormgeving. Ze was erg enthousiast, maar dit is pas de eerste school die we hebben bekeken en het idee dat je niet constant in de boeken hoeft, sprak haar erg aan. Ook was ze weg van de Gymzaal, want die had een heuse klimwand.




Over een paar weken gaan we naar de Nieuwste School kijken. Weer een heel ander soort onderwijs met verschillende niveaus bij elkaar, waar erg zelfstandig gewerkt moet worden. Gelukkig hoeven we voorlopig nog geen keuze te maken, want tenslotte zit ze pas in groep 7. We hebben nog niet eens een schooladvies gekregen, dus we zijn ons gewoon heel breed aan het oriënteren.

Deze week hopen wij dan eindelijk onze giga kooi te kunnen vullen.

MaJin kan het over niets anders meer hebben en vindt dat ze lang genoeg geduld heeft moeten hebben. Ik ben benieuwd hoelang ze zo enthousiast blijft. Ik ben ook erg benieuwd hoe ons mannetje er mee om zal gaan. Ik denk heel erg goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten