Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 26 januari 2015

Joep en Jara zijn er eindelijk

Afgelopen woensdag konden we eindelijk na wat te hebben rondgebeld, twee meisjes cavia's ophalen. Wat waren de kids blij, maar wat vonden ze het moeilijk dat ze ze nog even met rust moesten laten om ze te laten wennen. Eenmaal thuis in de kooi doken ze gelijk hun huisje in en kwamen de rest van de middag niet tevoorschijn. Gelukkig ging het de dagen daarna wat beter en langzaam ontstond er een band tussen de cavia's en hun baasjes.





Erg benieuwd hoelang het nog leuk blijft

Vrijdagmiddag mocht MaJin naar het feestje van haar vriendin Jalissa. Gezellig bowlen, black-light midgetgolfen, frietjes eten en daarna een heerlijke meidenavond bij haar thuis. En als klap op de vuurpijl mochten alle meiden blijven slapen. Een geslaagd feestje dus.
Zaterdagmorgen was ons mannetje alweer vroeg wakker, dus helaas was het geen uitslapen voor ons. Al snel had hij in de gaten dat het had gesneeuwd en het liefst had hij zich om 6.30 uur al aangekleed om lekker in de sneeuw te gaan spelen, Dit wilden wij onze buren nog niet aandoen, dus hij heeft zich nog een tijdje binnen moeten vermaken. Rond 9.30 uur mocht hij dan eindelijk naar buiten en wat heeft hij genoten van het dunne laagje sneeuw wat er lag. Nu was het wel jammer dat MaJin niet thuis was, want samen met je zus buitenspelen is dan nog net iets leuker dan alleen. Toch heeft hij het prima naar zijn zin gehad.







Helaas was de sneeuw al snel weg en was de pret maar van korte duur. Toen MaJin dan ook om 11.00 uur thuis was, viel er maar weinig meer buiten te spelen. Nu was daar ook geen tijd meer voor, want wij moesten helaas weer naar een crematie en MaJin en Jibin zouden naar oma gaan.

's Middag zijn we lekker thuis geweest en heeft MaJin heel hard aan haar spreekbeurt over bruine beren zitten werken. Wat moeten ze in groep 7 toch al veel huiswerk maken. Op dit moment dus een spreekbeurt, een toets aardrijkskunde en een toets topografie. Arm kind


Nog even een week flink doorblokken en dan hoop ik dat het weer even wat rustiger wordt.
Dat hoop ik ook voor Jibin, want drie verschillende juffen in een schoolweek van 4 dagen is best wel veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten