Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 5 januari 2015

Het nieuwe jaar is begonnen

De laatste week van de vakantie hebben we geprobeerd om het zo rustig mogelijk aan te doen. Dat viel niet echt mee doordat daar natuurlijk oude en nieuw nog in viel, maar daarbuiten hebben we weinig meer ondernomen.

Oudjaarsavond hebben we in het gezelschap van onze lieve vrienden, waarmee we ook kerst hebben gevierd, doorgebracht. Dit doen we al jaren en we hopen dit ook nog vele jaren te doen. De meiden hebben de hele avond boven gezeten en alleen voor het vuurwerk namen ze de moeite om hun gezicht te laten zien. De kleine mannen hebben gezellig bij ons op de bank gezeten. Lekker met een tablet in hun hand. Ik had verwacht dat Jibin voor het vuurwerk nog zou instorten, maar niets was minder waar. Hij heeft enthousiast mee afgeteld naar middernacht en ja, toen mocht er eindelijk "vuurwerk" worden afgestoken. De kids waren dolgelukkig met de lange sterretjes, San hield zich bezig met het "stevigere" werk en Karin deed (weer) een verwoede poging om een wensballon op te laten. Kortom groot feest. Na zo'n half uur zijn we weer naar binnen gegaan en hebben we nog wat gedronken en gesnackt. Iets na half twee, hebben we onze jassen gepakt en zijn we met z'n drieën ( eigenlijk zessen) op huis aangegaan. MaJin en Rosalie mochten blijven slapen, maar voor 8 logés was helaas geen plaats. Ons mannetje was al snel vertrokken en om 3.00 uur konden we hem zonder problemen overleggen in zijn bed, waar hij tot 10.00 uur heeft geslapen.

Doordat MaJin en Rosalie ook weer thuis moesten komen, hadden we afgesproken om bij ons met z'n allen te ontbijten/brunchen. Dit stond gepland voor 11.30 uur. Iedereen was op tijd. De een wat vrolijker dan de ander, maar we waren compleet. We hebben lekker uitgebreid zitten brunchen en daarna hebben we nog een verfrissende wandeling gemaakt, maar wel zonder MaJin en haar vriendinnen. Die voelden daar weinig voor en op deze leeftijd moet je sommige dingen maar even op zijn beloop laten, daar worden we allemaal blijer van. Iets na drieën hebben we afscheid van elkaar genomen en zijn wij nog even nieuwjaar gaan wensen bij mijn oma en vervolgens nog bij de moeder van Igor.

Vrijdag had MaJin een kinderfeestje van een klasgenootje. Het was helaas een slaapfeestje, wat ik niet heel handig vind na deze dagen, maar ach ons meisje had er zin in. Om 16.30 uur werd ze opgehaald en met slaapspullen en schaatsen vertrok ze naar het feestje. Jibin is die avond voor de verandering weer eens op tijd naar bed gegaan. Zaterdag werd ons meisje om 11.00 uur weer thuis afgezet en toen ik vroeg hoe het was geweest, kreeg ik maar weinig respons. Wat was ze moe. Gelukkig hadden we nog 2 dagen om weer wat bij te komen en die had ze ook hard nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten