Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 22 februari 2015

Morgen weer naar school

Wat hebben we een lekkere vakantie gehad.
Afgelopen maandag zijn we om 14.00 uur richting Landal Domein de Schatberg vertrokken. Om 15.00 uur parkeerden we de auto bij de receptie en konden we gelijk inchecken. Eenmaal bij ons knusse huisje hebben we eerst de auto leeggehaald en alles een plekje gegeven en toen op naar het centrumgebouw om te zien wat er allemaal te beleven viel. De speelkelder viel vies tegen en MaJin had het na 5 minuten al gezien. Jibin zou zich hier wel wat langer kunnen vermaken, maar echt gezellig was het er niet. Tegenover de speelkelder lag het zwembad en dat zag er prima uit en zo ook de bowlingbaan. Na het binnen te hebben gezien, zijn we even naar de buitenspeeltuin gelopen, waar de kids zich even prima hebben vermaakt.



Iets na vijven zijn we teruggelopen naar ons huisje en wie kwamen we daar tegen ??? Jawel onze campingburen van de Beekse Bergen. 2 jaar geleden kwamen we hen ook al tegen op Landal Coldenhoven tijdens de carnavalsvakantie en zo ook dit jaar hadden we voor hetzelfde park gekozen. Echt toevallig. Eenmaal terug in ons huisje zijn wij aan het eten begonnen en hebben de kids even op hun tablet gezeten. Na het eten gaf Jibin al snel aan dat hij moe was en naar bed wilde, die lag er dus bijtijds in. MaJin heeft nog gezellig met ons TV gekeken.

Dinsdagochtend lekker op ons gemak ontbeten. Al snel kregen we gezelschap van een paar eenden en die konden we natuurlijk ook niet met lege magen laten vertrekken.



Tegen tienen zijn we richting het centrumgebouw gelopen, want daar had MaJin afgesproken met Macy om samen te knutselen. Jibin ging gezellig met Jordi in de speelkelder spelen. Na het knutselen zijn wij ook die kant opgegaan en hebben we daar nog even gezellig zitten kletsen.



Vervolgens zijn we terug naar het huisje gegaan om even wat te eten en daarna hebben MaJin en Jibin op hun slaapkamer nog lekker zitten spelen met de knuffels. Tegen tweeen is Igor met de kids naar het zwembad gegaan en ben ik aan de voorbereidingen voor de bakplaat begonnen. Na ruim een uur ben ik richting het zwembad vertrokken, maar eenmaal daar aangekomen waren zij al naar de kleedhokjes vertrokken. We waren dan ook een beetje te vroeg bij de bowlingbaan, dus dan maar even een potje airhockey. Om 16.00 uur mochten we de baan op en een uur lang hebben we met z'n vieren fanatiek gebowld.



Rond 17.30 uur waren we terug in ons huisje en niet veel later sloegen de dampen van de bakplaat. We hebben heerlijk zitten eten en verder was het een relaxte avond.

Woensdag hadden we met mijn nichtje Joyce afgesproken in Toverland. Helaas was alleen de eerste hal geopend, dus het was niet heel spectaculair, maar wel erg gezellig en beter dan de speelkelder op Domein de Schatberg. De kids hebben zich prima vermaakt en wij hebben ook de hele dag gezellig bij kunnen kletsen.






Tegen vieren hebben we het park verlaten en zijn we terug naar ons huisje gereden. Ook nu hebben we lekker in het huisje gegeten en hebben we vervolgens de hele avond spelletjes zitten spelen. MaJin is helemaal in de ban van Rummikub en Jibin heeft zijn eigen versie van Tangram zitten spelen.

Donderdag alweer de laatste dag. Natuurlijk weer eerst lekker op ons gemak het ontbijt genuttigd. Vervolgens ben ik boven de bedden gaan afhalen en heb ik alweer het een en ander bij elkaar gezocht, heeft Igor met MaJin nog een aantal potjes Rummikub gespeeld en heeft Jibin een tijdje op zijn tablet filmpjes gekeken. Toen het filmpje afgelopen was heeft ook Jibin nog even meegespeeld. In eerste instantie was het de bedoeling dat we 's morgens met z'n allen zouden gaan zwemmen, maar door alle gezelligheid was het wat later geworden, waardoor we eerst nog even soep hebben gegeten en daarna zijn we met z'n vieren gaan zwemmen. Igor had mij al gewaarschuwd dat het water aan de koude kant was en als ik ergens een hekel aan heb ...... Gelukkig viel het reuze mee en tot het einde toe ben ik mee in het water gebleven. Ik ben zelf verschillende keren mee van de glijbaan geweest, dus de kinderen vonden het helemaal geweldig. Na zo'n anderhalf uur zijn we er  uitgegaan en daar was onze kleine man het helemaal niet mee eens. Wat was hij boos. Na een compleet drama te hebben opgevoerd bij de douches, zakte het gelukkig toen hij eenmaal in het kleedhokje was. Terug in het huisje zijn we alles verder gaan inpakken en om 16.30 uur trokken we de deur achter ons dicht. Wat hebben we het leuk gehad de afgelopen dagen en om het een beetje in stijl af te sluiten hebben we een stop gemaakt bij de Mac en hebben we daar nog lekker frietjes gegeten.

Vrijdag voor de kids een heerlijke rustdag, terwijl ik weer aan het werk moest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten