Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 23 februari 2015

Burgers Zoo en China Lights

Afgelopen zaterdag hadden we afgesproken met het tehuisvriendje van Jibin, Yan en zijn papa en mama. Vorige keer in november zijn zij bij ons thuis op visite geweest, maar aangezien we toch wel een eindje bij elkaar vandaan wonen en Jibin last heeft van wagenziekte, vonden zij het vervelend om ons deze keer helemaal hun kant in te laten rijden. Zij waren zelfs weer bereid om opnieuw onze kant op te komen, maar ik vond het wel zo eerlijk om op zijn minst halverwege af te spreken. Een uur red ons mannetje wel met een reispilletje. We kwamen toen uit bij Burgers Zoo, waar op dit moment ook China Lights is te zien. Aangezien afgelopen weekend het Chinese Nieuwjaar werd gevierd, vonden we dit wel heel toepasselijk. We hadden om 13.00 uur afgesproken, want tenslotte zou het wel wat later worden aangezien de China Lights route het mooist is als het donker is en anders zou het wel een hele lange dag worden.
Doordat we een verkeerde afslag hadden genomen kwamen we wat later aan. Yan en zijn papa en mama waren toen al een stukje het park op gelopen, maar na ons berichtje waren ze al snel terug bij de ingang.



Terwijl wij al slenterend lekker aan het kletsen waren, moesten de jongens toch wel weer even aan elkaar wennen. Gelukkig was er genoeg te zien en was er voldoende afleiding, dus al met al vermaakten ze zich prima.




Jammer genoeg was het weer niet helemaal geweldig en naast wat druppels was het ook nog eens behoorlijk fris, dus na een klein stukje park zijn we de Bush in gelopen. Via de Bush naar de Desert en vervolgens naar de Ocean. Allemaal lekker overdekt. Vooral van de Ocean was Jibin erg onder de indruk.




Inmiddels waren er best al wat uurtjes verstreken en dus hoogtijd voor een kop koffie. Deze hebben we genuttigd in het Bush Restaurant. Op weg daar naartoe kwamen we nog langs wat Chinese kraampjes, waar ik heerlijk Chinese rijskoekjes heb gekocht. In China hebben we die heel wat gegeten, maar blijkbaar was ik nu de enige liefhebber hiervan. Jibin wil überhaupt niets weten van Chinezen ( dit is sinds kort) en alles wat zij aanbieden en ook MaJin vond de koekjes deze keer niet lekker. Ach, dit betekent meer voor mama. Eenmaal in het restaurant hebben wij lekker aan de koffie gezeten en hebben de kids zich even vermaakt met de mobieltjes van de papa's en mama's.


Na deze pauze zijn we weer naar buiten gelopen, waar het helaas nog steeds miezerde. We zijn dan ook binnendoor naar de speeljungle gelopen en hier hebben de kinderen zich ook weer prima vermaakt.


Inmiddels was het alweer 17.30 uur en dus tijd om een hapje te gaan eten. Voor de derde dag op rij lagen er frietjes op ons bord. Dat wordt flink afkicken de komende week. We zijn hier blijven hangen totdat het donker genoeg was om de China Lights route te gaan lopen. Alle figuren waren mooi verlicht en de jongens en ook MaJin keken hun ogen uit.








Rond 19.30 uur kwamen we langs de uitgang en eigenlijk hadden we nog een klein stukje door moeten lopen, maar het was mooi geweest en de jongens waren moe. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Eenmaal in de auto was Jibin binnen 5 minuten vertrokken en al slapen hebben we hem thuis in bed kunnen leggen. Nog een dag om bij te komen en dan begint school weer.

1 opmerking: