Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 30 april 2015

Inmiddels alweer twee weken verstreken

De Cito's zijn gelukkig achter de rug en of het al niet genoeg was ( ruim 2 en halve week 2 toetsen per dag), waren daar de woensdag en donderdag voor de vakantie ook nog eens een goed gelezen toets en een geschiedenistoets. Hiervoor heeft ons meisje toch maar mooi een 8,7 en een 9,8 gehaald. Ik doe het haar niet na. Vrijdag sloten ze dit schoolblok af met de Koningsspelen. Beide kids togen in oranje shirts naar school.


Ze begonnen met ontbijt op school. Daarna werden er allerlei spelletjes gedaan en tot slot werd er ook nog met z'n allen geluncht op school. Zelfs Jibin vond het deze keer helemaal geweldig, terwijl hij het de vorige keer maar raar vond dat hij op school moest eten. Om 14.15 uur was de school uit en kon de vakantie beginnen. Wat hadden ze hier allebei ontzettend veel zin in.

Zondag kregen we gezellig visite van Karin, Marcel en Fenna. Er zijn periodes dat we de deur bij elkaar plat lopen en nu hadden we elkaar vanaf nieuwjaarsdag niet meer gezien. Majin vond het dan ook erg leuk om haar "China-zusje" zoals Fenna het noemt, weer te zien.


De meiden hebben een groot deel van de dag boven gezeten en Jibin heeft zich prima in zijn uppie vermaakt. Het zelf spelen gaat echt al heel veel beter. Jibin houdt erg van bouwen met de Clics en Knekx. Ook is het heel grappig om te horen hoe hij soms met zijn autootjes aan het spelen is. Hij verzint dan hele verhalen. Natuurlijk lukt dit niet de hele dag en dan is de tablet een uitkomst.

Maandag was het Koningsdag, maar dit is een beetje aan ons voorbij gegaan. Om eerlijk te zijn ben ik niet zo van de braderieën en kleedjesverkoop en ook de kids vragen hier niet om, dus lekker een beetje aangerommeld in huis en in de tuin. We zijn nog wel even naar het tuincentrum gereden voor plantjes en deze staan nu in de grote potten in de voortuin. Deze is inmiddels weer helemaal zomerproof.

Voor papa en mama is de vakantie helaas nog niet begonnen, dus deze week gaan de kids 2 keer bij oma logeren. Gelukkig is dit geen straf voor ze en ze vermaken zich hier prima. Volgende week zal dit niet nodig zijn, want dan zijn wij ook vrij en gaan we wat leuks ondernemen.

Gisteren is Majin gezellig gaan zwemmen met haar 3 vriendinnen van school. De moeder van Jalissa, een van Majin's beste vriendinnen, appte of ze zin had om mee te gaan en dit bericht ging ook naar Laura en Maud en alle meiden hadden hier wel oren na. Om 14.00 uur werd ze opgehaald en iets na vijven was ze weer thuis. Het was een super gezellige middag.
Verder vermaken Jibin en Majin zich prima met de Wii en straks gaan we lekker bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten