Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 9 mei 2015

Weer naar DisneyLand Parijs


Maandag 4 mei. Vandaag is het dan eindelijk zover. Maanden hebben we hier naar uitgekeken samen met onze Chengdu reisgenoten. Eind september vorig jaar zijn de eerste plannen gemaakt en in november hebben we de reis geboekt. Met z'n achten naar Disney. Voor ons een jaarlijks terugkerend evenement, maar voor Jan, Marianne, Noah en Sem een hele nieuwe belevenis. Om 9.15 uur ontvingen wij een appje dat ze thuis waren vertrokken en om 10.30 uur stonden ze bij ons voor de deur. Natuurlijk moest iedereen nog even naar de wc en de mannen stelden de navigatie op elkaar af, maar om 10.45 uur konden we eindelijk vertrekken en wat hadden we er met z'n allen een zin in.
 
Helaas stonden we al snel in de file en tot net voor Antwerpen hadden we al bijna een uur vertraging opgelopen. Iets na enen zijn we gestopt om even wat de eten en de jongens en meisjes uit te laten en dat was hard nodig.


 
Na de pauze van bijna een uur zijn we weer in de auto gestapt en hebben we weer een ruk gemaakt van twee uur, gelukkig zonder al te veel vertraging, om vervolgens ergens een ijsje te eten, wat ze achteraf niet bleken te hebben. Dus na wat gedronken te hebben, zijn we begonnen aan de laatste kilometers. Om 16.30 uur stapten we de receptie binnen bij de Davy Crockett Ranch en konden we al snel de sleutels van onze blokhutten in ontvangst nemen. We zaten gezellig naast elkaar, dus de kids kunnen lekker op en neer lopen. Nadat we de auto's hadden leeg gehaald en de spullen een plekje hadden gegeven, hebben wij een pan pasta gemaakt en hebben we gezellig met z'n allen gegeten.
 
Inmiddels kwam het met bakken naar beneden, maar we hadden de kids beloofd dat we nog naar het park zouden gaan en dus regencape's gepakt en op naar het park. Eenmaal daar was het gelukkig weer droog geworden, maar de fikse bui had er wel voor gezorgd dat menig bezoeker rechts omkeer had gemaakt, waardoor het lekker rustig was.


 
Hierdoor konden we zonder al te lang wachten in Buzz Lightyear, It's a small world (2x) en in Peter Pan. Verder zijn we wat over het park gelopen om te kijken wat we de komende dagen allemaal willen gaan doen. Om 22.00 uur zijn we richting de uitgang gelopen en iets na elven lagen de kids uiteindelijk op bed en wij niet veel later.
Morgen dag 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten