Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 22 december 2011

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig 2012

Via deze weg wil ik iedereen hele gezellige Kerstdagen toewensen en daarnaast een heel gelukkig, gezond en "vruchtbaar" 2012. Dat er maar veel kindjes een liefdevol thuis mogen krijgen.
Diegene die ons inmiddels een kaartje heeft gestuurd, hartelijk dank hiervoor. Helaas zullen jullie van ons geen kaart terug ontvangen, want net zoals voorgaande jaren schenken wij daarvoor in de plaats een bedrag aan een project van Kind & Toekomst, onze vergunninghouder. Welk project het wordt, daar ben ik nog niet helemaal uit, maar waarschijnlijk zal het wel weer een project worden in de provincie Yunnan, waar MaJin vandaan komt.

2 opmerkingen:

  1. Hoi...
    Ook voor jullie een hele fijne kerst, en zeker een vruchtbaar 2012 en dat het maar helemaal jullie jaar mag worden, maar dat gaat helemaal lukken. Wij doen ook niet meer aan kerst kaartjes, vind de traditie erg leuk, maar ben er ook mee gestopt. Ik ga jullie vanavond even prive emailen, heb heel veel nieuwtjes op BB gebied.
    Groetjes Elizabeth
    En wat hebben jullie een gaaf weekend gehad in Disney !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook voor jullie fijne dagen gewenst en op naar een fantastisch 2012... het jaar waarin bij jullie de telefoon gaat rinkelen met SUPER nieuws!!! We kijken met jullie mee uit naar dit bijzondere telefoontje :-)

    2012... kom maar gauw!

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping (little santa in Taiwan)

    BeantwoordenVerwijderen