Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 31 december 2011

Oudjaarsdag

Nog een paar uur en dan zit 2011 erop.
Afgelopen dagen hebben we niet stil gezeten. Ons meisje heeft gezellig twee nachtjes bij haar grote vriendin Fenna gelogeerd. Met z'n viertjes zijn ze naar de film Happy Feet 2 geweest en daarna hebben ze een hoogwaardige maaltijd bij de Mac genuttigd. Woensdag hebben Marcel en Fenna ons meisje thuis gebracht en voordat ze maar enigszins wat was bijgekomen, stond de visite voor de deur.
Een paar weken geleden werd ik via onze site benaderd door een andere adoptiemoeder en na wat mail- en telefooncontact leek het ons wel gezellig om een keer af te spreken. We verkeren zo'n beetje in dezelfde situatie, ook zij hebben een dochter uit China van bijna 8 jaar en zij wachten op dit moment ook nog op een voorstel voor een tweede kindje. Het was erg gezellig en ook al was het voor de twee meiden wat onwennig, ook zij hebben leuk met elkaar gespeeld. Het was erg fijn met elkaar over de procedure te kunnen praten en ik geloof dat we elkaar het komende jaar zeker nog wel vaker zullen spreken en zien.
Na dit bezoekje zijn we naar opa gegaan, want die was ook nog eens jarig. Opnieuw veel te laat lag ons meisje in bed. Gelukkig kan ze inmiddels wel wat beter uitslapen, dus daar zijn we erg blij mee.
Donderdag zijn we rustig opgestart, want 's avonds zouden we met oma naar de balletvoorstelling Sleeping Beaty gaan. De voorstelling begon om 19.30 uur, dus ik had verwacht dat deze om 21.30 uur wel afgelopen zou zijn, maar dit was niet het geval. Om 22.20 uur liepen we namelijk pas de zaal uit, dus opnieuw lag ons meisje er pas om 23.00 uur in. Gelukkig heeft MaJin deze keer wel genoten van de balletvoorstelling, dit in tegenstelling tot vorig jaar toen we naar de Notenkraker waren geweest.
Vrijdag was voor MaJin een Pyjama-dag en deze kon ze ook goed gebruiken. Ik ben gaan werken en Igor heeft zich bezig gehouden met de nieuwe wasmachine en droger die ze hadden gebracht.
En dan vandaag, vanmorgen eerst lekker uitgeslapen. Daarna wat boodschappen gedaan en soep gegeten bij oma en zodadelijk gaan we onze spullen pakken en vertrekken we naar Karin en Marcel. Hier zullen wij het jaar samen met San en Ingrid afsluiten en het nieuwe jaar inluiden.
2012 gaat ons jaar worden, dat durf ik nu wel met zekerheid te zeggen

1 opmerking: