Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 7 november 2013

Slimme meid, grote jongen

Ik heb het vast al vaker gezegd (weet ik wel zeker), maar wat zijn we toch weer super trots op onze twee kanjers.

Gisteren bracht MaJin haar rapport mee naar huis en het zag er weer prachtig uit. Het laagste cijfer was een 6 en het hoogste een 10. Gemiddeld heeft ze een ruime 7,5 / 8-
Ons meisje heeft echt ontzettend haar best gedaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want het gaat bij haar niet vanzelf. Zelf was ze gelukkig ook erg blij met haar rapport en dat vind ik misschien nog wel het belangrijkste. Zelfs haar rekenen is vooruit gegaan en dit is zeker niet haar sterkste vak. Dit moet haar gewoon wat zelfvertrouwen geven (ook niet een van haar sterkste punten).

En dan ons mannetje. De hele week gaat hij al hele dagen naar school en dat zonder gemopper. De juffen zien duidelijk een heel ander mannetje. Hij is veel rustiger en pikt de dingen veel beter op. De halve dagen hebben hem goed gedaan. Volgende week hebben we het 10-minuten gesprek en dat is een goede gelegenheid om deze eerste periode even rustig te evalueren.

Kortom, hier twee hele blije ouders.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk en genieten dan!!! Knap hoor van MaJin. Hard gewerkt en dan zulke mooie cijfers! En heerlijk dat Jibin zijn rust weer gevonden heeft. Geniet lekker verder.

    Lieve groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen