Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 24 augustus 2014

De vakantie zit er op.

Nadat we waren teruggekomen uit Movie Park, hebben we een rustig weekend gehad.
Maandag moest MaJin namelijk om 10.00 uur op school zijn voor de Kindervakantiewerkweek. Voor het eerst zou ze hier aan mee doen, want andere jaren viel het steeds midden in onze vakantie. Ze had er erg veel zin in, maar van ervaringsdeskundige had ik ook al wel begrepen dat het een pittig weekje zou worden, dus we hebben erg ons best gedaan om de bedtijden weer wat te vervroegen. De eerste dag begon met kennismaken en spelletjes doen in de buurt van de school. Ze zat met een van haar beste vriendinnen in een groep, maar verder waren het allemaal kinderen van een andere school en dat was wel jammer. De hele week hebben ze allerlei leuke dingen gedaan met als hoogtepunt het dagje Efteling. Gelukkig was het die dag aardig droog, want wat een regen is er gevallen en wat zijn ze vaak nat geweest.
En zoals voorspeld, zaterdagmiddag was de batterij aardig leeg. Gelukkig hadden we toen nog even om die batterij weer op te laden. Jibin heeft zijn zus die week ontzettend gemist, maar gelukkig had hij zelf ook nog wat afleiding doordat hij gezellig een middag bij zijn vriendje Anton mocht spelen en hij is ook nog gezellig een dagje bij oma gaan spelen toen Igor en ik allebei moesten werken.

Afgelopen week ook lekker rustig aan gedaan. 's Morgens lekker op ons gemak opstarten (thuis of bij oma als wij beiden moesten werken). Op de tablet spelen, met de Wii of met de Lego. Even een boodschap doen, zodat ze toch ook nog even buiten kwamen, want jammer genoeg is er ook deze week weer voldoende regen gevallen, en verder hoefde er weinig. Om de vakantie toch goed af te sluiten zijn we dit weekend nog even lekker naar de camping geweest. Morgen meer hierover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten