Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 9 augustus 2014

Onze gezamelijke vakantie zit er weer op.

Ook de laatste week van onze vakantie hebben we het prima naar onze zin gehad.
Zaterdag zijn we met z'n vieren en Macy en Lisa naar het binnenzwembad gegaan. De meiden stonden in eerste instantie op het punt om met z'n drieën naar het strandje te gaan, toen het in de verte begon te rommelen. Jibin had geen zin in het strandje en wilde liever naar het zwembad, dus wij stonden klaar met de fiets om die kant op te gaan. Toen het bleef rommelen en het ernaar uitzag dat het zou gaan onweren, hebben we de meiden meegenomen naar het zwembad, want dat vonden we wel zo veilig en hier hadden de meiden ook geen enkel probleem mee. De kids hadden dolle pret met elkaar en dan hebben wij het ook al gauw naar ons zin. Tegen vieren zijn we gaan douchen en zijn we terug naar de caravan gegaan. Die avond hebben we gezellig bij de buren zitten borrelen.
Zondag was weer een zonnige dag. Meiden alsnog naar het strand en Jibin bleef liever bij ons met zijn nieuwe speelgoed spelen. In eerste instantie maakte hij het model van het plaatje na, maar vervolgens liet hij zijn fantasie de vrije loop gaan en dit leverde heel wat bijzondere vliegtuigen en boten op.
Maandag was zo'n dag van ..... weet jij wat we moeten doen ? Heb ik geen zin in .... De rek was er even uit en het werd dan ook een echte hang dag. Veel op de tablet en voor de TV, maar ach moet ook zo af en toe kunnen. Die avond zijn ze voor de verandering ook eens op tijd naar bed gegaan.
Dinsdag kregen we gezellig visite van onze Chengdu reisgenoten. Om 11.30 uur arriveerden ze met een heerlijke zelfgebakken vruchtentaart, die we dan ook maar gelijk hebben aangesneden. Noah, Sem, MaJin en Jibin vermaakten zich op de trampoline en wij hebben gezellig bij zitten kletsen. 's Middags zijn we met z'n allen naar het strandje gegaan. Echt een heerlijke vakantie dag.






Na lekker te zijn afgekoeld zijn we teruggegaan naar de caravan en hebben we de bbq aangestoken. Met z'n achten hebben we heerlijk gegeten en uiteindelijk hebben na de koffie en thee weer afscheid van elkaar genomen. Jibin wilde heel graag dat Sem bleef logeren en wat hem betreft werd het bed gelijk opgepompt, maar die vlieger ging niet op. Sem en Noah gingen gewoon met hun papa en mama mee naar huis. Wie weet een andere keer of misschien eerst een keer met z'n allen.
Woensdag zijn we op tijd begonnen met het inpakken van onze spullen. We hebben het zwembad opgeruimd en hebben de caravan gepoetst. De vakantie op de camping zat er op en nadat we nog even wat gedronken hadden met onze campingvrienden zijn we om 15.00 uur naar huis gereden. Gauw alvast een was in de wasmachine en opnieuw een tas gepakt voor het volgende uitje waarmee we de vakantie gaan afsluiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten