Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 25 augustus 2014

Weekendje BB

Vrijdag moest ik werken, maar was Igor gelukkig vrij dus opnieuw konden de kids in de relaxmodus opstarten. Wat later in de ochtend kwamen de twee oma's op de koffie en voor de gezelligheid zijn ze ook nog een boterham blijven eten. 's Middags heeft Igor de spullen voor de camping in de auto gezet en om 17.00 uur stond hij met MaJin en Jibin voor de deur van mijn werk, zodat we gelijk door konden naar de caravan.
Toen we aankwamen was het nog best aardig van temperatuur en buiten was het zelfs warmer dan binnen in de caravan, maar de kinderen wilden knus in de caravan eten, dus maar even de kachel aangedaan om de kou eruit te krijgen. Na lekker pizza te hebben gegeten, besloten we toch nog even naar buiten te gaan. MaJin wilde samen met mij gaan skeeleren. Ze had gezien dat er "nieuwe" skeelers in de auto waren gegaan, dus wat haar betreft moest ik er maar gelijk aan geloven en Jibin en Igor zijn samen een stukje gaan fietsen. Gelukkig maar, want pottenkijkers kon ik niet echt gebruiken. Het begin was moeilijk, maar na een paar rondjes kreeg ik de slag aardig te pakken.



Iets na achten arriveerden onze buurtjes en niet veel later stonden Lisa en Fleur voor de deur. De meiden hebben met z'n drieen toen hun eigen plan getrokken en wij hebben Jibin toen op bed gelegd en vervolgens gezellig wat gedronken met Lies en Wil.

Zaterdag was het Jibin's eerste knuffeldag. 's Morgens na een ontbijt, gekozen door de kids, kregen ze ieder een cadeautje. Jibin een bestuurbare auto (wel aan een draadje, zodat de auto niet overal tegenaan zou botsen) en MaJin, die tenslotte ook al 2 jaar lieve grote zus is, een klein doosje Lego Friends. Bij de koffie hadden we heerlijke chocolade taart en dat ging er goed in.


's Middags hebben de kinderen gespeeld met de tablets en de Wii en om 17.00 uur zijn we samen met de buurtjes vertrokken naar Cafetaria De Toekomst, waar ook het aankomstfeestje van Jibin was. Hier hebben de kids zich prima vermaakt in de indoorspeeltuin en daarna hebben ze genoten van de lekkere frietjes met snack en een ijsje.



Eenmaal weer terug in de caravan, mocht Jibin nog even een filmpje kijken in bed en daarna is hij heerlijk gaan slapen. Wat een rijkdom is het toch, zo'n mannetje (maar ook zo'n meisje) in ons midden.

Zondag opnieuw lekker met z'n viertjes ontbeten en daarna zijn we naar het zwembad gegaan. Jawel, ook ik ben weer meegegaan en ben zelfs de hele tijd mee in het water geweest. De kinderen vinden dit geweldig, dus ik moet dit gewoon vaker doen. Tegen enen zijn we eruit gegaan en hebben we in de caravan een broodje Hotdog gegeten. MaJin en Jibin zijn daarna nog even op de trampoline gegaan en wij zijn de tassen weer gaan pakken. We wilden op tijd thuis zijn, want tenslotte zat de vakantie erop en wachtte groep 2 en groep 7 op ze.

We kunnen in ieder geval terugkijken op een heerlijke vakantie en als die nog een week langer had geduurd, hadden we dat ook niet erg gevonden.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten