Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 10 mei 2015

5 mei


Om 8.15 uur was het dag. De mannen zijn verse broodjes gaan halen terwijl de dames de kids klaarmaakten. Gezamenlijk hebben we zitten ontbijten en daarna hebben we ons klaargemaakt voor het park. Vandaag stonden de Studio's op het programma. Bij binnenkomst is het vrouwelijke deel naar de tekenstudio gelopen en zijn de papa's met de jongens naar de vliegende tapijten van Aladin gegaan.


 
Voordat wij klaar waren met het tekenen van Stitch en het draakje van Mulan, waren de mannen alweer terug en zijn ze naar Zig-Zag ( Slinkey )Dog gelopen. Toen wij eenmaal uitgetekend waren zijn wij ook die kant op gegaan om daar op tijd te zijn om de jongens te zien genieten van de "dollemansrit".
 

 
Daarna wilden ze graag in de parachute's, maar door de wind stond deze stil. Dan maar naar Ratatouille, maar helaas was ook hier een defect, dus met lange gezichten zijn we naar de tramtour gelopen. Hier konden we eigenlijk gelijk instappen, dus dat maakte wel weer wat goed. Daarna hebben we de stuntshow gezien, echt een mannen ding en vervolgens zijn we naar interactieve film van Stitch gegaan. In eerste instantie dacht Jibin dat hij dit heel eng zou vinden, maar dat was dus absoluut niet het geval. Enthousiast heeft hij mee zitten doen en hij vond het helemaal geweldig.
 


 
Eenmaal weer buiten vonden we het tijd voor wat meer actie. Majin, Noah, Jan en ik zijn in de rij  gaan staan  voor Nemo en Igor is met Jibin en Sem in de rij gaan staan voor Cars. Na een uur stonden wij weer buiten en inmiddels hadden de jongens ook nog een tochtje op het vliegende tapijt gemaakt.  Toen zijn we opnieuw naar de parachute's gelopen die het weer deden en met een big smile kwamen ze hier weer uit.
 


 
Inmiddels was het 18.00 uur geweest, maar voordat we het park zouden verlaten wilden we nog even kijken of de attractie Ratatouille het weer deed en we hadden geluk, hij draaide weer en het was niet zo heel druk, wachttijd 40 minuten. We zijn dus snel in de rij gaan staan en voordat we het wisten waren de 40 minuten voorbij en konden we met onze 3D-bril plaatsnemen in een karretje. Wat een geweldige attractie, hier hadden we zeker geen spijt van en deze staat voor de komende dagen zeker nog een keer op het lijstje.
 


 
Inmiddels was het 19.00 uur en zijn we naar de uitgang gelopen. Toen frietjes eten bij de Mac, shoppen in een van de Disney Stores en vervolgens weer iets te laat naar onze caravan. Wat een topdag was het.
Wordt vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten