Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 11 mei 2015

6 mei

Vandaag waren de kinderen opnieuw pas tegen half negen wakker. Mannen zijn opnieuw verse stokbroden gaan halen en wij hebben de rest klaargemaakt. Igor heeft zijn moeder gebeld, want oma werd die dag 80 jaar, maar helaas konden wij daar niet bij zijn. Als het goed is is er wel een mooie bos bloemen bezorgd en komend weekend maken we het verder wel goed. Na een heel uitgebreid ontbijt van onze kant terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen waren, zijn we vervolgens naar het zwembad gegaan. Jan en ik als supporters aan de kant en de rest in het ijskoude water. De kinderen hadden er weinig last van, maar Marianne en Igor dachten daar heel anders over. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om het verslag van afgelopen dagen te typen en wat foto's te maken.





Na ruim een uur te hebben gezwommen, kwamen ze allemaal verkleumd uit het water. Vervolgens zijn we terug gegaan naar de blokhutten en hebben we lekker “thuis” geluncht. Inmiddels was het al ruim na tweeen en omdat we het idee hadden om die avond naar de lichtshow DisneyDreams op het kasteel te kijken, wat pas om 22.30 uur begint, zijn de papa’s met hun zoons in de auto gestapt en hebben wat rond gereden om zo de jongens te laten slapen. Dit lukte zonder al teveel moeite en binnen no-time waren ze vertrokken. Met  2 slapende jongens zijn we met z’n allen naar het park gereden, waar vervolgens de mama’s met hun dochters alvast zijn uitgestapt en de papa’s zijn nog even met de jongens achtergebleven. Bij binnenkomst zijn we naar Big Thunder Mountain gelopen, waar we in de wachtrij van 50 minuten zijn gaan staan.


Helaas hadden we de pech dat we na 30 minuten de rij alweer mochten/moesten verlaten, omdat er een defect was opgetreden. Balen dus. Eenmaal uit de rij kwamen daar ook net de mannen aan en samen zijn we naar Pirates of the Caribbean gelopen en daarna naar het Labirinth van Alice in Wonderland.






Vervolgens zijn we in de bootjes en het treintje gegaan, wat overigens Jibin’s liefste wens was(hoe schattig).


Aangezien het daarna langzaam tijd werd om wat te eten en er diverse restaurants op het park zelf dicht waren, zijn we naar de Village gelopen. Daar hebben we lekker gegeten bij Planet Hollywood. In eerste instantie zouden we 40 minuten op een tafel moeten wachten, maar wonder boven wonder werd onze naam al na 5 minuten omgeroepen en konden we aan tafel. Nadat onze buikjes weer gevuld waren en de kinderen ook weer genoeg energie hadden, zijn we teruggelopen naar het park, waar we net voor de bui opnieuw in Buzz konden stappen. Daarna zijn we opnieuw naar Big Thunder Mountain gelopen, want daar wilden we toch wel heel graag in. Opnieuw was er weer een aardige wachtrij, maar dat hadden we er opnieuw voor over. Helaas moesten we ook nu de rij vroegtijdig verlaten, want ook nu was er weer een storing. GGRRRRRRRRRRR. Dan maar vast een goed plaatsje bemachtigen voor de show.


Na een half uur wachten was het eindelijk zover. Wat een mooie  show is dat toch en met z’n achten hebben we ervan genoten. Iets na elven was het afgelopen en zijn we naar de auto gelopen. Tegen twaalven waren we terug in onze caravan en zelf Jibin was nog wakker. Eenmaal in bed sliep ie gelukkig binnen 5 minuten. Ook Majin was zo vertrokken.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten