Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 1 januari 2012

Nieuwjaarsdag

Om te beginnen willen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen en mogen er in 2012 veel dromen werkelijkheid worden.

Ik ga ervan uit dat onze droom dit jaar wordt vervuld en daar zullen we dan heel dankbaar voor zijn. Hierop hebben we geproost met onze vrienden San, Ingrid, Marcel en Karin.

Zoals eerder vermeld zijn wij op oudjaardag rond 16.00 uur naar Karin en Marcel gereden en een uur later kwamen daar ook Ingrid en San aan. Om te beginnen hebben we alle logeerspullen een plekje gegeven en vervolgens zijn we aan de slag gegaan in de keuken. Net zoals andere jaren was er ook nu weer een overvloed aan allerlei lekkere dingen en dat bracht ons gelijk bij ons voornemen om de boeken van Sonja Bakker maar weer eens uit de kast te halen. We hebben de hele avond gezellig zitten kletsen(en eten) en de kinderen hebben we amper gezien, want die hebben de hele avond op de kamer van Fenna gespeeld. Iets voor middernacht zijn ze naar beneden gekomen want het vuurwerk wilden ze toch echt niet missen. San had een kleinpakketje voor de kinderen gekocht met sterretjes en knalerwten en dat was voor onze helden al spannend genoeg. Karin had via internet wensballonnen besteld, alleen jammer dat deze niet doen wat van hen verwacht wordt. Het duurde even voordat de ballon uberhaupt de lucht in wilde gaan, om vervolgens nog geen 3 meter verder in een boom te belanden. (Brandje is overigens keurig geblust door Marcel) Dat waren de wensballonnen. De komende 9 jaar kunnen we hier nog mee vooruit. Verder werd er ontzettend veel mooi vuurwerk afgestoken en we hebben zeker 3 kwartier kunnen genieten van een prachtig verlichte hemel. Om 1.30 uur zijn de kinderen naar bed gegaan en wij lagen er rond 4.00 uur in.
O ja, voor de chocoladefontein hebben ze ook nog even tijd vrij gemaakt.

Vanmorgen hebben we met z'n allen nog uitgebreid ontbeten en daarna hebben we nog koffie en thee gedronken. Nadat alle logeerspullen weer in de auto zaten, zijn we om 14.30 uur naar huis gereden.
We kunnen weer terugkijken op ontzettend gezellige feestdagen, maar om eerlijk te zijn ben ik ook wel weer blij dat het allemaal voorbij is. Gelukkig heeft MaJin nog een volle week vakantie, dus kan ze nog lekker bijkomen van alle drukte van afgelopen maand.

3 opmerkingen:

  1. 2012 wordt zeker jullie jaar! en ook voor ons gaat het meer duidelijkheid bieden. Herkenbaar verhaal met die wensballonnen. Ook bij ons bleef deze in de boom hangen...

    Nog een vraagje: mag ik op onze blog een link naar die van jullie weergeven?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi
    De Allerbeste wensen voor 2012 en dat jullie maar snel met z'n 3tjes mogen afreizen om terug te keren met z'n 4en.
    Spannend jaar voor jullie en vele andere gezinnen.
    En die wens ballon, die gaat uitkomen hoor.

    xxx Elizabeth

    En wat hebben jullie het laat gemaakt .... 4 uur toen werden de eerste kinders alweer bijna wakker denk ik ... oeps...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Loutje,

    Ook voor jullie en geweldig 2012!! maar dat gaat het ook vast wel worden....
    Trouwens wat een leuk marsmannetje (vrouwtje) is MaJin toch ook (kijk de eerste foto van dit log, er groeien vreemde hoorntjes uit haar hoofd hihi)
    XX Shei

    BeantwoordenVerwijderen