Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 12 maart 2012

Een bijna zomerse zondag

De meiden waren al vroeg wakker, maar wisten zich goed te vermaken met de Petz-shop poppetjes en tekenspullen. Igor en ik konden dus nog even lekker blijven liggen. Om 9.00 uur zijn we opgestaan en hebben we lekker met z'n viertjes tosti zitten eten. MaJin en Rosalie namen daar ruim de tijd voor, dus toen Lisa en Fleur (MaJin's campingvriendinnen)voor de deur stonden, waren de meiden nog lang niet klaar. Op dat moment ging het tempo wel ineens omhoog en binnen no-time waren ze klaar om op pad te gaan. Voor Rosalie hadden we even ergens een fiets geregeld en hup daar gingen ze.
Heerlijk nu de meiden wat ouder zijn, want nu kan je ze wat makkelijker laten gaan. Igor en ik hebben met onze camping"buurtjes" een kopje koffie zitten drinken op onze veranda, waar de temperatuur al aardig opliep. Heerlijk genieten van het zonnetje. Tegen enen hebben we lekker pannenkoeken zitten eten en het was toen inmiddels 25 graden op ons plekje.
Na de pannenkoeken zijn Igor, Rosalie en MaJin naar het zwembad gefietst en heb ik de rommel in de caravan opgeruimd. Daarna ben ik ook naar het zwembad gelopen, waar ik nog een paar leuke kiekjes heb kunnen maken.
Het was goed te merken dat beide dames al lang niet meer in het zwembad hadden gelegen en dat ze een kort nachtje achter de rug hadden, want beide waren behoorlijk afgepeigerd na het zwemmen van twee baantjes. Toch hebben ze het nog wel een hele tijd volgehouden. Na het zwemmen zijn we in de caravan de spullen gaan pakken en zijn we naar San en Ingrid gereden om ons logeetje af te geven. Ingrid had spullen in huis gehaald voor een grote pan pasta, dus jullie raden we het al ...... we zijn gezellig blijven eten. We zijn wel keurig op tijd naar huis gegaan en MaJin is daarna gelijk naar bed gegaan. Wat was ons meisje moe.

1 opmerking:

  1. Hoi...
    Wat een heerlijke zwemfoto's van de meiden.
    En wat was het weertje geweldig he afgelopen weekend, hopelijk dit weekend weer.
    William moet het dak op hahahah.

    gr. Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen