Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 26 maart 2012

Weekendje frustratie eten.

Na het uitblijven van geruchten omtrent de volgende voorstelronde, was er alle reden om in het weekend maar eens volledig los te gaan.
In eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling om dit weekend naar ons tweede stekje te gaan, maar door het lekkere weer en enige frustratie, zijn we d'r toch maar weer even tussenuit gegaan. Toevallig hadden Karin en Marcel ook nog geen plannen voor het weekend, dus zij hebben zaterdagmorgen ook hun auto volgeladen en zijn naar de camping gekomen.
Wij waren er al om 11.00 uur en na alle spullen weer een plekje te hebben gegeven (wat sjouwen we elke keer toch een hoop mee) hebben we heerlijk op de veranda een kopje koffie gedronken met de buurman. Hij had zijn caravan beschikbaar gesteld voor Karin en Marcel. MaJin is gelijk haar buurmeisje op gaan zoeken en samen zijn ze op de fiets vertrokken.
Tegen twee uur kwamen Karin, Marcel en Fenna aan bij de caravan en nadat ook zij hun volgepropte auto hadden uitgeladen, kon het relaxen beginnen. Naar de meiden hoefden we niet meer om te kijken, die vermaakten zich wel met z'n tweeen, dus de Rosanti kon op tafel.
Na een paar uurtjes heerlijk te hebben geborreld was het tijd om de voorbereidingen te treffen voor de BBQ. Jawel, BBQen in maart moet kunnen.
Het was inmiddels wel wat afgekoeld, dus gedurende het eten kwamen er steeds wat lagen kleding bij, maar het was wel gezellig.
En toen we het echt koud kregen, had Igor daar ook de gepaste oplossing voor.
Na het eten zijn we toch maar lekker warm binnen gaan zitten, want dat is ook geen straf in ons gezellige optrekje. Uiteindelijk is Fenna bij MaJin op de kamer gaan slapen en zijn Karin en Marcel naar de caravan van de buurman gegaan. Op naar de zondag.

Om 8.00 uur nieuwe tijd waren de meiden al wakker, maar gelukkig hebben ze zich nog goed in bed vermaakt, dus konden wij nog even blijven liggen. Iets na tienen waren ook Karin en Marcel boven water en hebben we met z'n allen gezellig in de caravan zitten ontbijten. Het was toen nog helemaal bewolkt en ook de temperatuur kwam niet ver boven de 5 graden, dus ontbijten op de veranda was geen optie. Gelukkig trok het al snel open en liep de temperatuur in hoog tempo op, dus om 12.00 uur zaten we weer lekker buiten aan de koffie/thee. Igor was in de tussentijd nog even wat rose bij gaan halen, want de voorraad was aardig geslonken na gisteren en vandaag zouden ook Ingrid, San en de kids langskomen en die konden we slechts droog laten staan na een lange fietstocht.
Het was al snel weer heel gezellig en er is goed gedronken en gegeten, maar dat is ook heel belangrijk met dat warme weer.
Het computertje op de fiets van Ingrid gaf op een bepaald moment zelfs 38 graden aan, dus dan snappen jullie wel dat het vocht goed aangevuld moest worden. De kinderen hebben hier weinig van mee gekregen, want die vermaakten zich weer op de trampoline.
Om 17.00 uur hebben we met z'n allen de boel opgeruimd en zijn we nog een frietje gaan eten en om 18.30 uur zijn we allemaal keurig op tijd op huis aan gegaan. Wij moesten ook wel, want ik had nog kaartjes voor de voorstelling "Next to normal" waar ik met mijn moeder naar toe zou gaan.
Het was een zeer indrukwekkend voorstelling en een hele andere musical als dat men gewend is maar zeker de moeite waard.

Al met al hebben wij ons weer goed op kunnen laden voor de komende week.
Het was een topweekend, dus lieve vrienden heel erg bedankt hiervoor.

1 opmerking:

  1. Oh heb je het al gelezen???? ze hebben het over een cut-off datum van 31 augustus. Wow dat zou goed nieuws voor jullie zijn.
    Hopen dat het waar is.

    groetjes van Jessica Brink

    BeantwoordenVerwijderen