Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 23 maart 2012

Meidenclub

Na al die mindere berichten omtrent het CCCWA, hier maar eens een gezellig bericht over MaJin's meidenclub.

Sinds kort maakt MaJin deel uit van een meidenclub. Haar vriendin Laura heeft hiervoor het initiatief genomen en zo'n 2 weken geleden was de eerste bijeenkomst bij Laura thuis. De meiden hadden zo'n gezellige middag gehad dat hier wel een vervolg op moest komen en afgelopen woensdag was dan ook al de tweede bijeenkomst. Laura, Jalissa en Maud stonden keurig op tijd (14.00 uur) bij ons voor de deur.

Ze begonnen de middag met vriendinnenkettingen maken. De bedoeling was dat een ieder voor iemand anders een ketting zou maken en zonder discussie werd de verdeling gemaakt.(echte vriendinnen)
Ze hebben allemaal ontzettend hun best gedaan om er iets moois van te maken en ze waren er dan ook allemaal erg blij mee. Het tweede programma onderdeel was een quiz. MaJin had allerlei vragen verzonnen over zichzelf en zo konden we erachter komen wie ons meisje het beste kende en het grappige was, ze eindigde alledie gelijk. Dus ze zijn alledrie even goede vriendinnen.

Gezien het mooie weer konden natuurlijk niet alle activiteiten binnen plaatsvinden, dus gingen de meiden lekker naar buiten om te ...... voetballen.


Na deze inspanning heb ik de meiden weer aan het werk gezet en was het tijd om pizza's te maken.
En natuurlijk zijn de meiden ook alledrie blijven eten. En wat stond er op het menu; PIZZAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na het eten hebben de meiden nog even zitten tekenen en toen was het ineens 19.00 uur en zat de meidenclubmiddag erop. Opnieuw was het een geslaagde middag en volgens mij is het de volgende keer bij Maud.

1 opmerking:

  1. Echt een heel leuk idee zo'n meidenclub. Het ziet er ook erg gezellig uit.

    Hopelijk komt er volgende week weer een grote batch uit China.

    GRoetjes,

    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen