Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 11 maart 2012

Top weekend

Zaterdag hadden we een uitstapje naar het Safari Park Beekse Bergen met onze zelf uitgekozen (adoptie)familie op het programma staan. Het was al even geleden dat we met z'n allen iets leuks hadden gedaan en we hadden er dan ook allemaal erg veel zin in, ook al leek het weer in eerste instantie niet helemaal mee te zitten. Om 11.30 uur stonden we bij de ingang en na wat getreuzel bij de kassa waren we na een kwartiertje eindelijk binnen. Tijd voor een kop koffie of thee voor de papa's en mama's en de kids ..... die doken gelijk de speeltuin in. Na deze eerste pauze zijn we naar de apen gelopen. Er was volop beweging in de kooi en de meiden keken dan ook hun ogen uit.
Vervolgens hebben we onze weg voortgezet richting de olifanten en naast de bekende Calimero was daar nog een heel bijzonder exemplaar te bewonderen.
Volgens mij was de moeder van deze olifant wel erg goed bevriend met een zebra-mannetje.
We hebben verder op ons gemak het hele park door gelopen, met natuurlijk de nodige versnaperingen onderweg, en we hebben een hoop dieren gezien tot groot genoegen van onze kleinste vriend Youri. Uiteindelijk hebben we de middag afgesloten met een ritje in de Safaribus. Er werd vanalles verteld over de dieren die we onderweg zagen en de kinderen hebben aandachtig zitten luisteren. Voordat we er erg in hadden was het 17.00 uur en dus de hoogste tijd om het park te verlaten en de dieren te laten slapen.

Vervolgens zijn we met z'n allen naar een luxe friettent gereden, waar de kinderen lekker konden spelen terwijl wij maar geen keuze konden maken uit de veel te uitgebreide menukaart. Uiteindelijk hebben we toch weer de veel te vette hap genomen, maar dit konden we ons veroorloven omdat we de hele dag in de buitenlucht hadden gelopen.
Uiteindelijk was het een uur of half acht toen we afscheid van elkaar namen. Niet van iedereen, want na lang twijfelen had Rosalie toch besloten om gezellig met ons mee te gaan naar de camping. Voor haar een grote overwinning, want het was al een hele tijd geleden dat ze ergens was gaan logeren. Aangekomen in de caravan hebben de meiden eerst een dvdtje gekeken met natuurlijk nog wat lekkers erbij. Iets na tienen zijn ze zich klaar gaan maken om naar bed te gaan, waar ze vervolgens nog een tijdje hebben liggen kletsen. Om 23.00 uur ben toch maar eens gaan zeggen dat ze stil moesten zijn en moesten gaan slapen en even leek het of Rosalie daar niet erg veel zin in had, maar na 5 minuten was het toch al stil en lagen de meiden heerlijk te slapen om vervolgens op 7.15 uur alweer wakker te worden.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten