Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 19 september 2012

Een paar foto's

Ons mannetje begint langzaam aan het buitenspelen te ontdekken. Vanmorgen was het zo'n lekker weer, dat Igor en ik besloten onze koffie buiten te nuttigen (nu kan het nog). Jibin vond het daardoor binnen gelijk een stuk minder gezellig en besloot ook maar naar buiten te komen. Vervolgens heeft hij genoten op de schommel.
Hij was echt aan het schaterlachen. Daarna was het tijd voor het wat serieuzere werk en dat was fietsen. Youri, Jibin vindt het echt heel lief dat hij jouw fiets mag hebben. Zou je ook een beetje zuinig willen zijn op je volgende fietsen en niet meer zoveel willen stunten, want met de fiets op de schommel kan vast niet goed blijven gaan (hihi).
Verder is puzzelen toch echt wel zijn ding. Hij kan nu zelfstandig een puzzel van 9 stukjes maken en verder zijn de houten puzzels zoals wij ze vroeger ook hadden een appeltje eitje voor hem. Leuk om geleidelijk aan zijn interesse te ontdekken. Vandaag heeft Jibin weer een grote stap gemaakt, want vanmiddag heeft hij papa gewoon uitgezwaaid met bye bye, zonder tranen. Wat is het toch een super kerel.

2 opmerkingen:

  1. Even nieuwsgierig of er toevallig foto's op staan en alsof ik het aan heb gevoeld.
    Hele leuke foto's met een geweldige smile.
    Hij doet het super zo te lezen, geniet ervan.

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige foto's van jullie kanjer.
    Lekker ontspannen lachje.
    En wat doet hij het toch goed.
    Ga lekker door met genieten, en ja, wij gaan voor onze grote reis nog even een paar daagjes met z'n drietjes naar ons favoriete pretpark. (wat lijken onze gezinnetjes toch veel op elkaar hihihi)
    Even een afsluiting van het tijdperk met drie.

    Liefs en een hele dikke knuffel van een mama die toch wel steeds meer de kriebels gaat krijgen voor het grote avontuur.

    BeantwoordenVerwijderen